خانه / آشپزی / دلمه مرغ ؛ طرز تهیه و مواد لازم

دلمه مرغ ؛ طرز تهیه و مواد لازم

یکی از خوشمزه ترین غذاهای خانگی دلمه مرغ است. دلمه مرغ غذایی مناسب برای افراد مسن و دارای دیابت است. آموزش دلمه مرغ را در این مطلب فرا گیرید.

غذای خوشمزه دلمه مرغ بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی

مواد لازم برای دلمه مرغ :

 سینه مرغ      ۲ عدد
تخم مرغ      یک عدد
کره      ۸۰ گرم
پنیر چدار      ۲۰۰ گرم
هویج     متوسط ۴ عدد
آرد سفید     یک لیوان
روغن، نمک و فلفل     به میزان لازم

طرز تهیه دلمه مرغ :

غذای خوشمزه دلمه مرغ بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی
– گوشت مرغ را روی یک تخته باز کرده و با یک وسیله مثل بیفتک‌ کوب به آن ضربه وارد کنید تا گوشت‌ها پهن و نازک شود، اما به اندازه‌ای که گوشت پاره نشود.

– هر سینه مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید و از وسط برش بزنید.

– روی تکه‌های مرغ را مقداری نمک، فلفل و کره بمالید.

– هویج را بپزید و آن را لابه‌لای سینه مرغ که پهن شده است، بگذارید و روی آن را پنیر رنده‌ شده بریزید و آن را مانند دلمه برگ مو بپیچید.

– هر دلمه را در آرد و سپس تخم‌ مرغ زده شده و پنیر بغلتانید و در نهایت دلمه‌های آماده شده را در روغن فراوان سرخ کنید.

– بعد از سرخ شدن، دلمه‌ها را در ظرف مناسب بچینید و اطراف آن را با زیتون و سبزیجات بخارپز و کمی سس کچاپ تند تزئین کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*