خانه / آشپزی / طرز تهیه پلو مرغ فرنگی + مواد لازم

طرز تهیه پلو مرغ فرنگی + مواد لازم

 اسم این غذا را گذاشته‌اند غذای فرنگی، برای اینکه در آن نخود فرنگی وجود دارد. البته فقط اسمش فرنگی است، خودش کاملا اصیل و سنتی است. مردم سراوان این پلو را در مراسم رسمی و مهمانی‌های خودمانی درست می‌کنند. غذایی پر از ادویه‌های ناب و خوش‌طعم و بو  و البته یک پیشنهاد متفاوت برای شب های سرد زمستان.

پلو مرغ بهترین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی

مواد لازم پلو مرغ فرنگی برای ۶ نفر:

یک عدد مرغ

۴ پیمانه برنج

۱ عدد پیاز خرد شده

۲ حبه سیر نگینی خرد شده

۱ پیمانه نخودفرنگی

۱ ق م ادویه گرام ماسالا (مخلوطی از هل، میخک، زیره، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زنجبیل و…)

۲ ق س رب گوجه‌فرنگی

به میزان لازم نمک و روغن

پلو مرغ بهترین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی
طرز تهیه پلو مرغ فرنگی:

۱٫ مرغ را ۸ تکه کنید و با یک عدد پیاز، نمک و ادویه گرام ماسالا بگذارید بپزد.

۲٫  حالا در قابلمه بزرگی سیر نگینی شده را تفت دهید و با رب گوجه‌فرنگی مخلوط کنید. وقتی رنگ رب باز شد، آن را به مرغتان اضافه کنید.

۳٫   در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از دو ساعت قبل خیس کرده‌اید، داخل قابلمه بریزید و بعد از آماده شدن، آن را آبکشی کنید.

۴٫   قابلمه بزرگی انتخاب کنید و مرغ‌ها را ته آن بچینید.

۵٫  برنج و نخودفرنگی را روی مرغ‌ها بریزید، سپس برنج را دم کنید. بعد از ۵۰ دقیقه پلو مرغ شما آماده است.

نکته:

اگر ادویه گرام ماسالا در دسترس ندارید، می‌توانید از یک قاشق غذا سوپخوری زعفران دم‌کرده و کمی فلفل سیاه استفاده کنید.

برترین ها

چگونه یک رینگ اسپرت مناسب برای خودرو انتخاب کنیم؟

مقایسه پژو پارس LX TU5 با سورن ELX EF7

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*