خانه / آشپزی / پیتزا در نان ساندویچی (باگت) +طرز تهیه و مواد لازم

پیتزا در نان ساندویچی (باگت) +طرز تهیه و مواد لازم

این پیتزا خیلی شیک و سبکه، میتونه به عنوان یک پیش غذا هم سرو بشه یا یک غذای سبک برای شام.

طرز تهیه پیتزا بهترین سایت آشپزی آموزش درست کردن پیتزا آموزش آشپزی

مواد اولیه پیتزا در نان ساندویچی:

  • سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۱عدد
  • قارچ خرد شده ۱۰۰گرم
  • فلفل دلمه ای ۲عدد
  • پیاز پیاز ۱عدد
  • نان ساندویچی به میزان لارم
  • پنیرپیتزا به میزان لازم
  • آویشن یا ادویه پیتزا به میزان لازم
  • ادویه به مقدارلازم
  • رب گوجه به میزان لازم
  • نمک وفلفل به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا در نان ساندویچی:

۱٫ابتدا سینه مرغ رابا پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید. بعد آنرا ریزریز کرده و قارچ را هم شسته وریزریزکنید و هر دو ر ابا هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک وفلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.

۲٫حال نان ها رابه سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیرپیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از موادگوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهیدتا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را باپنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.

۳٫ نانهای پرشده را به طورعمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای ۱۸۰ تا۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زمانیکه پنیرطلایی شود.

۴٫کسانی که فر ندارند در اون توست بپزند بادمای ۲۵۰ درجه به مدت ۵ دقیقه طول میکشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشود وخیلی هم خوشمزه است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*