خانه / آشپزی / دسر خوشمزه تیرامیسو + طرز تهیه و مواد لازم

دسر خوشمزه تیرامیسو + طرز تهیه و مواد لازم

تیرامیسو Tiramisu یکی از محبوب ترین کیک ها و دسرهای ایتالیایی است. تیرامیسو دسری لایه لایه است و خوردن تکه ای از آن طعم منحصر به فردی در دهان ایجاد می کند بنابراین همراه آن ماده غذایی خاصی توصیه نمی شود تا طعم خود دسر قابل حس باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

مواد لازم برای تهیه دسر تیرامیسو

  • بیسکوییت لیدی فینگر یک بسته
  • تخم مرغ پنج عدد
  • خامه فرم گرفته دو لیوان
  • پنیر ماسکار پونه یک بسته
  • شکر یک تا دو قاشق غذا خوری
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • قهوه یک لیوان دم کرده غلیظ
  • پودر کاکائو به مقدار لازم

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

بیسکوییت لیدی فینگر و خامه فرم گرفته برای تیرامیسو

دوستای گلم بیسکوییت لیدی فینگر رو میشه به شکل بسته ای از سوپر مارکت های بزرگ و یا شکلات فروشی ها تهیه کنید. بافت و دستور درست کردنش هم مثل شیرینی لطیفه اس. انشاالله در آینده مطلبش رو هم قرار میدم. خامه فرم گرفته هم متاسفانه هنوز روی سایت نذاشتم. سه چهار روش متفاوت از هم داره که انشالله اگر فرصت بشه بعدا توضیح میدم.

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

لیدی فینگر

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

لیدی فینگر

طرز تهیه تیرامیسو یک دسر عالی و خوشمزه

کرم تیرامیسو رو دو سه مدل مختلف درست میکنن. اصل ایتالیاییش اصلا خامه فرم گرفته نمیخواد و به این صورته که سفیده رو جدا با همزن اونقدر میزنن که پف کنه و کشدار بشه. ، زرده رو هم با وانیل و شکر اونقدر میزنن تا کرم رنگ بشه و غلیظ. بعد ماسکارپونه رو اضافه میکنن و وقتی کاملا مخلوط شد با سفیده مخلوط میکنن و به یک طرف به آرامی هم میزنن. همین میشد کرم تیرامیسو و با لیدی فینگر ترکیب میشده.

آموزش مرحله به مرحله کرم تیرامیسو با عکس

مدلی که میخوام توی این مطلب توضیح بدم خامه فرم گرفته هم داره و در اکثر جاها معمولا تیرامیسو به این شکل درست میشه و البته خوشمزه تر هم هست. به این صورته که فقط به زرده تخم مرغ احتیاجه. پس سفیده ها رو کاملا از زرده ها جدا میکنیم و در ظرفی میریزیم.

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

زرده تخم مرغ برای کرم تیرامیسو

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

بن ماری کردن

ظرفی که توش زرده ها رو گذاشتیم به صورت بن ماری (ظرفی از آب روی حرارت بذارید و ظرف حاوی زرده ها رو روی بخار اون قرار بدید. از بخار کتری هم میتونید استفاده کنید.) روی حرارت قرار میدیم. تا کمی پخته بشه و به صورت خام مصرف نشه.

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

طرز تهیه کرم تیرامیسو

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

طرز تهیه کرم تیرامیسو

شکر و وانیل رو به زرده که روی حرارت غیر مستقیمه اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. اونقدر که به رنگ کرم روشن در بیاد.

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

طرز تهیه کرم تیرامیسو

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

طرز تهیه کرم تیرامیسو

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

طرز تهیه کرم تیرامیسو

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

طرز تهیه کرم تیرامیسو

وقتی که غلظت و رنگش به این حد رسید از روی حرارت بر میداریم. کمی که خنک شد ماسکارپونه رو بهش اضافه میکنیم.

دوستای گلم پنیر ماسکار پونه پنیریه که طعمش مثل خامه صبحانه اس و به سفتیه پنیره. یعنی پنیریه که اصلا شور نیست. به همین دلیل هم در تیرامیسو استفاده میشه و در واقع غلظت کرم تیرامیسو رو پنیر ماسکار پونه تا مین میکنه. در ایران هم شرکت کاله میزنه و در اکثر سوپر مارکت ها پیدا میشه.

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

طرز تهیه کرم تیرامیسو

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

طرز تهیه کرم تیرامیسو

کرم بدست اومده از ترکیب زرده و شکر و ماسکارپونه رو با خامه فرم گرفته ای که تهیه کردیم مخلوط میکنیم.

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

خامه فرم گرفته برای کرم تیرامیسو

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

طرز تهیه کرم تیرامیسو

اینم از کرم تیرامیسو.

چیدن لیدی فینگر و درست کردن مرحله به مرحله تیرامیسو با عکس

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

چیدن لیدی فینگر در ظرف برای تیرامیسو

بعد از کرم میرسیم به چیدن لیدی فینگر ها. برای تیرامیسو هم میشه ظرفی مثل این شکل استفاده کنید و موقع سرو هم از همین ظرف مستقیم سرو بشه. هم میشه در ظرف های کوچک به صورت تک نفره سرو کرد و هم میشه قالبی، در قالب های کیک قرار داد و موقع سرو مثل کیک در ظرفی باز کشید.

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

چیدن لیدی فینگر در ظرف برای تیرامیسو

لیدی فینگر ها رو باید در قهوه ای که دم کردیم بخیسونیم. ولی نباید انقدری باشه که بیسکوییت ها قهوه رو کاملا به خودشون جذب کنن. چون در این صورت در تیرامیسو به شکل خمیر در میاد و حس خوبی منتقل نمیکنه. فقط در حدی که روشون نمناک بشه باید مرطوبشون کرد. این کار رو میشه با برس هم انجام داد یا اینکه مثل شکل بعد از اینکه توی ظرف چیدیم روی لیدی فینگر ها بریزیم. حسن این مدل اینه که فقط یکطرفش نمناک میشه و دیگه بیسکوییت ها له و خمیری نمیشن. البته اگر لیدی فینگر ها خونگی باشه و خوتون درست کرده باشید خیلی زود نرم میشه و باید دقت بیشتری کرد.

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

ریختن قهوه روی لیدی فینگر برای تیرامیسو

بعد از اینکه با قهوه بیسکوییت های لیدی فینگر رو مرطوب کردیم و چیدیم، کرمی رو که آماده کرده بودیم روش میریزیم و کاملا پهنش میکنیم. به طوری که تمام سطح بیسکوییت ها رو بگیره.

لیدی فینگر غذای ایتالیایی دسر تیرامیسو بهترین سایت آشپزی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی Tiramisu

ریختن کرم برای تهیه تیرامیسو

بعد ردیف بعدی رو میچینیم و و بعد از مرطوب کردن با قهوه باز کرم رو روش میریزیم و پهن میکنیم.

چیدن لیدی فینگر در ظرف برای تیرامیسو

چیدن لیدی فینگر در ظرف برای تیرامیسو

ریختن کرم برای تیرامیسو

ریختن کرم برای تیرامیسو

روی ظرف رو سلیفون میکشیم و ۲۴ ساعت در یخچال میذاریم تا کاملا خودش رو بگیره. میشه زود تر هم سروش کرد، خوشمزه هم هست ولی ممکنه  اونقدری که باید سفت نشه.

ریختن کاکائو روی تیرامیسو

ریختن کاکائو روی تیرامیسو

موقع سرو هم روش پودر کاکائو میریزیم. از شکلات رنده شده هم میتونیم برای تزیینش استفاده کنیم.

تیرامیسو

تیرامیسو

انواع تزیین و سرو تیرامیسو

تیرامیسو

تیرامیسو

تیرامیسو در ظرف

تیرامیسو در ظرف

تیرامیسو با کیک

تیرامیسو با کیک

دسر ایتالیایی تیرامیسو

دسر ایتالیایی تیرامیسو

اینم یه دسر خوشمزه و تقریبا آسون ایتالیایی که همه بلا استثنا دوست خواهند داشت.

منبع : سایت دونفره

چگونه یک رینگ اسپرت مناسب برای خودرو انتخاب کنیم؟

مقایسه پژو پارس LX TU5 با سورن ELX EF7

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*