شرایط دریافت یک وام سریع ، آسان ، بدون سود و بدون سپرده

0

بانک کارگشایی از آن مجموعه هایی است که در نزد عموم مردم کمتر شناخته شده است و البته نحوه وام دهی اش هم در نوع خود جالب توجه می باشد.

دهم آبان ۱۳۰۵ هجری شمسی قانون تأسیس آن ازتصویب شورای ملی وقت گذشت تحت عنوان مؤسسه رهنی دولتی. سرمایۀ اولیه آن از محل وجوه صندوق بازنشستگی مستخدمین دولت بود و زیرنظر وزارت مالیه (دارائی) وقت انجام وظیفه می نمود.

پس ازتأسیس بانک ملی ایران درسال۱۳۰۷ از واحدهای تابعۀ این بانک محسوب گردید.

تغییرنام به بانک کارگشائی درسال۱۳۱۸ با تأسیس بانک رهنی ایران(بانک مسکن فعلی)به علت تشابه اسمی صورت گرفت.

اهداف اولیه: رفع نیازهای مالی و فوری مردم با پرداخت قرضه های کوچک از طریق ترهین و توثیق اموال منقول (طلا آلات ، فرش و…) و انگیزه تأسیس آن جلوگیری از اجحافاتی که برخی از مؤسسات خصوصی وافراد رباخوار به نیازمندان مالی روا می داشتند.

درحال حاضر نیز باهمان اهداف اولیه کماکان درخدمت اقشار مختلف مردم وشهروندان می باشد. بانک کارگشایی از واحدهای تابعۀ بانک ملی ایران بوده و دارای یک شعبه مرکزی و دو شعبۀ امیرکبیر و امیریه در تهران و حدود پنجاه شعبۀ دیگر در استانها می باشد.

نحوه دریافت وام و سقف وام های بانک کارگشایی

۱- اعطای تسهیلات تاسقف بیست میلیون ریال به هرمتقاضی درقبال ترهین طلاآلات وحداقل طی دو فقره قرارداد

۲- واگذاری صندوقهای امانی اجاره ای درشعبه مرکزی

۳- بانک کارگشائی به عنوان عامل عرضه مسکوکات طلای بانک مرکزی ازطریق مزایدۀ حضوری(حراج)ودربسته های صدتایی نقش مهمی دراجرای سیاستهای آن بانک درخصوص تعدیل قیمت مسکوکات وتأمین نیاز بازار ایفا می نماید.

۴- تسهیلات مزبور ازمنابع قرض الحسنه تأمین و پرداخت می گردد و چنانچه درآینده تسهیلات دیگری به این بانک واگذار گردد متعاقباً اطلاع رسانی خواهدگردید.

آخرین تعرفۀ خدمات تسهیلات و کارمزدها

۱- تعرفه ارزیابی طلاآلات وتسهیلات اعطائی درقبال آن:

درحال حاضر هرگرم طلای۱۷ و ۱۸ عیار، مبلغ ۰۰۰ر۳۰۰ ریال ارزیابی شده و یک سوم آن یعنی ۰۰۰ر۱۰۰ ریال تسهیلات پرداخت می شود. سقف تسهیلات فردی قرض الحسنه ۰۰۰ر۰۰۰ر۲۰ درقالب حداقل دو فقره قرار داد  و درازاء  ۲۰۰ گرم طلای ۱۷  یا ۱۸  عیار می باشد. مدت قرارداد یکسال و یکبار نیز قابل تجدید می باشد.

۲- تعرفه کارمزدها

کارمزد تسهیلات پرداختی چهار درصد و حق الحفاظه دریافتی نیز معادل یک و نیم درصد کل مبلغ ارزیابی است .

تسهیلات پرداختی بعد از انقضای قرارداد در صورت عدم تسویه ، ماهیانه مشمول یک درصد بعنوان خسارت تأخیر تأدیه نیز می گردد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ