دورریز ۳۵ میلیون تن غذا در ایران /کاریکاتور

0

ایران نیز از جمله کشورهایی است که هر ساله درصد بالایی از مواد غذایی تولیدی را به هدر می دهد.

برآوردهای فائو نشان می دهد هر روز به ازای هر نفر ۱۳۴ کیلوکالری غذا در ایران به هدر می رود. یعنی سرانه هدر رفت روزانه غذا در ایران ۱۳۴ کیلوکالری است. همچنین گزارش های غیر رسمی نشان می دهد ۳۵ درصد محصولات کشاورزی تولیدی در ایران به هدر می رود. بر این اساس از ۱۰۰ میلیون تن محصول کشاورزی تولیدی در کشور ۳۵ میلیون تن در سال دور ریخته می شود. این رقم معادل غذای ۱۵ میلیون نفر است. در این زمینه می توان به ۳۰ درصدضایعات در نان، ۲۵-۳۰ (و حتی ۵۰) درصد ضایعات در میوه ها و سبزیجات، ۱۰ درصد ضایعات در برنج، ۲۵ درصد ضایعات در خرما، و غیره اشاره کرد. سهم ایران از کل غذایی که هر سال در جهان به هدر می رود ۲٫۷ درصد اعلام شده است.

کاریکاتور غذا کاریکاتور اسراف

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ