سوابق سردار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح +عکس

0

سردار سرلشکر محمد باقری با حکم فرمانده کل قوا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح شد.

حضرت آیت الله خامنه‌ای فرمانده معظم کل قوا طی حکمی سردار سرلشکر محمد باقری را به سمت رئیس ستاد کل نیروهای مسلح منصوب کرد.

طی این حکم سرلشکر باقری، جایگزین سردار سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی در ستاد کل نیروهای مسلح شد.

سید ابوالحسن فیروزآبادی کیست سوابق سرلشکر محمد باقری ستاد کل نیروهای مسلح رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بیوگرافی سرلشکر محمد باقری بیوگرافی سردار محمد باقری

متن حکم فرمانده معظم کل قوا به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

سردار سرلشکر پاسدار محمدحسین باقری
با توجه به انتقال سردار سرلشکر بسیجی دکتر سیّدحسن فیروزآبادی به جایگاه مشاورت عالی فرماندهی کلّ نیروهای مسلح و نظر به خدمات شایسته و تجارب ارزنده جناب‌عالی در دوران دفاع مقدس و پس از آن به‌ویژه در مسئولیت‌های ستاد کل و قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص)، شما را به ریاست ستاد کل نیروهای مسلح منصوب می‌کنم.
با تمسک و امید به عنایات الهی، ارتقاء توانمندی‌ها و آمادگی‌های دفاعی امنیتی نیروهای مسلح و بسیج مردمی و امکان پاسخگویی به‌موقع و مؤثر به هر سطح و نوع از تهدیدات متوجّه به نظام جمهوری اسلامی ایران با عمل انقلابی مورد انتظار است.
از تلاشهای مخلصانه و مدبّرانه سردار سرلشکر بسیجی دکتر فیروزآبادی از ابتدا تا کنون در این مسئولیت مهم قدردانی و تشکر می‌کنم.
دوام توفیقات همگان را از خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

سیّد علی خامنه‌ای
۸/ تیر ماه/ ۹۵

به گزارش فارس، سرلشکر محمد باقری از فرماندهان با سابقه نیروهای مسلح و برادر شهید حسن (افشردی) باقری است که در سال ۸۸ به درجه سرلشکری نائل آمد و در سوابق خود معاونت اطلاعات و عملیات ستاد کل نیروهای مسلح را نیز بر عهده داشته است.

وی پیش از این انتصاب، ریاست ارکان و امور مشترک نیروهای مسلح را عهده‌دار بود.

سید ابوالحسن فیروزآبادی کیست سوابق سرلشکر محمد باقری ستاد کل نیروهای مسلح رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بیوگرافی سرلشکر محمد باقری بیوگرافی سردار محمد باقریسردار سرلشکر محمد باقری از فرماندهان و یادگاران دوران ۸ سال دفاع مقدس است که به گفته خود از زمانی که حوادث کردستان شروع می‌شود به عضویت در سپاه پاسداران درآمده و از تابستان سال ۵۹ در این نهاد انقلابی مشغول به فعالیت می‌شود.

وی در این باره می‌گوید: “یک ماه از جنگ گذشته بود که به جبهه رفتم. به دلیل نوع فعالیتی که داشتم و مسئولیت های اطلاعاتی – عملیاتی که بر عهده‌ام بود، تقریبا می‌توان گفت عملیاتی نبود که در آن نباشم. من در عملیات ثامن‌الائمه(ع) که شکست حصر آبادان بود، حضور نداشتم و در باقی عملیات‌های مطرح دفاع مقدس حضور داشتم”.

وی می گوید: در واقع لایه دوم لانه جاسوسی بودیم چرا که سال اول دانشگاه و ناشناخته بودیم. سران دانشجویان خط امام (ره) سال آخری و دانشجویان فوق لیسانس بودند. از زمانی که دانشگاه ها در بهار ۵۹ به سبب انقلاب فرهنگی تعطیل شد، حوادث کردستان شروع شد و ما به سمت عضویت در سپاه کشیده شدیم. از تابستان سال ۵۹ در سپاه مشغول فعالیت شدیم.

* کردستان هم رفتید؟

باقری: به طور ثابت نرفتیم. بلا فاصله جنگ آغاز شد، یک ماه از جنگ گذشته بود که به جبهه رفتم.

*مهم ترین عملیات هایی که در آن شرکت داشتید را می توانید نام ببرید؟

باقری: به دلیل نوع فعالیتی که من داشتم و مسئولیت های اطلاعاتی – عملیاتی که بر عهده من بود، تقریبا می توان گفت عملیاتی نبود که من در آن نباشم، من در عملیات ثامن اائمه که شکست حصر آبادان بود، حضور نداشتم و در باقی عملیات های مطرح دفاع مقدس حضور داشتم.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ