خانه / آشپزی / طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین

طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین

امروز طرز تهیه مرصع پلو و تزیین را آموزش میدهیم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمی باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع پلو آن را به یک غذای محبوب و مشهور ایرانی تبدیل کرده است…

مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
مرصع پلو شیرازی تزیین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی

مواد لازم :برای ۴ نفر

برنج                                      ۴پیمانه
مرغ                                      ۱قعطه (سینه)
کشمش                                    ۳قاشق سوپخوری (پلویی)
زرشک                                     ۲قاشق سوپخوری
خلال بادام                                 ۲قاشق سوپخوری
خلال پسته                                 ۲قاشق سوپخوری
پوست پرتقال                              ۳قاشق سوپخوری (خلال)
پیاز                                       ۲عدد
زعفران                                    نصف قاشق چایخوری
شکر                                       ۲قاشق سوپخوری
روغن                                      به میزان لازم

مرصع پلو شیرازی تزیین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی

طرزتهیه مرصع پلو:

ابتدا مرغ را با مقداری روغن و پیاز تفت میدهیم و سپس با کمی نمک و آب آبپز کرده و پس از خنک شدن ریش یش میکنیم.

در ظرفی مناسب برنج را آبکش کرده و شعله را کم میکنیم تا دم بکشد.
در ظرفی مقداری روغن یا کره را داغ کرده و کشمش و زرشک و خلال پسته و بادام را به ترتیب در آن تفت میدهیم .
خلال پوست پرتقال را با مقداری آب میجوشانیم و دو بار تکرار میکنیم و هر مرتبه آب آن را خالی میکنیم تا تلخی آن گرفته شود.
و سپس آن را داخل آب سر قرار میدهیم و حدود ۲ ساعت صبر میکنیم و ان را با شکر و زعفران در روغن داغ سرخ میکنیم .

وقتی برنج دم کشید آن را در ظرف مناسب ریخته و با سلیقه با مواد طبخ شده تزیین میکنیم.

 مرصع پلو شیرازی تزیین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی

نکات لازم و مهم:

۱)اگر به جای پوست پرتقال از پوست نارنج استفاده شود بهتر است.
۲)اگر برای این غذا ته چین ماست یا مرغ بگذارید خوشمزه تر خواهد شد.
۳)سعی کنید کمی پلو زعفرانی درست کنید و برای تزیین به کار بگیرید.
۴)خلال ها را از شب قبل در آب و شکر قرار دهید تا نرم و خوشمزه شوند البته اگر آنها را در گلاب خیس کنید خوشمزه تر میشوند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*