بیوگرافی حسن شایانفر + علت بیماری و درگذشت

0

حاج حسن شایانفر مدیر دفتر پژوهش‌های روزنامه کیهان پس از طی یک دوره سخت بیماری دعوت حق را لبیک گفت.

شایانفر که از سال ۸۹ از این بیماری رنج می‌برد، بامداد شنبه در منزل شخصی خود دار فانی را وداع گفت.

شایانفر گنجینه اسرار انقلاب و از چهره‌های برجسته فرهنگی کشور و یار دیرینه حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان محسوب می‌شد.

روزنامه کیهان بیوگرافی حسن شایانفر

مرحوم شایانفر همواره به دلیل افشای ماهیت واقعی پرده‌نشینان و دستان پنهان و پیدای افراد پشت‌پرده جریان‌های معاند با انقلاب اسلامی از جمله فراماسون‌ها مورد غضب‌ فتنه‌گران داخلی و خارج‌نشین بود و تا آنجا که توانستند وی را آماج ناسزا‌ها و فحاشی‌های خود قرار دادند.
تیزهوشی و درایت حسن شایانفر در شناخت حلقه‌های پنهان جریان‌های انحرافی سیاسی و فرهنگی سبب شد تا سلسله کتب “نیمه پنهان ” شکل گیرد و اکنون به‌عنوان یکی از مراجع و منابع مطالعاتی دانشجویان و پژوهشگران به‌شمار ‌آید.

شایانفر هیچگاه تمایلی برای طرح نام خود در ذیل فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی که با مدیریت وی در روزنامه کیهان و محافل فکری، مطالعاتی و… انجام داده است، نبود و همواره به‌عنوان یک سردار گمنام در عرصه جنگ نرم فعالیت می‌کرد.
درگذشت این روزنامه‌نگار انقلابی و پیشکسوت را به خانواده مکرم ایشان،  مدیر مسئول و همکاران محترم رونامه کیهان و به جامعه رسانه‌ای کشور تسلیت می‌گوید.

شایان فر ظهر روز ۱ آذر ۱۳۸۹ در پی بروز علائم یک بیماری سخت ابتدا به اورژانس بیمارستان بقیه‌الله (عج) انتقال یافت و در نهایت با تشخیص پزشکان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد.
‌پس از ۸۳ روز با پایان روند معالجات پزشکی بیمارستانی و مصادف با سالگرد پیروزی انقلای اسلامی (۲۲ بهمن ۱۳۸۹)، مشاور مدیرمسئول کیهان از بیمارستان ترخیص و به منزل آمد. در طول دوران بیماری وی، بسیاری از شخصیت‌های سیاسی و مدیران مسئول روزنامه‌ها و خبرگزاری‌ها، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، مسئولان کشوری و لشکری به عیادت وی رفتند و با انتقال شایانفر به منزل، دور جدیدی از معالجات پزشکی برای بهبود وی آغاز شد.
شایانفر اخیراً نیز در ادامه بیماری گوارشی که داشت، به منظور بررسی وضعیت خود به بیمارستان مراجعه کرد که پزشکان تشخیص دادند وی برای مدتی بستری شود.
مجموعه کتاب‌های “نیمه پنهان ” و کتاب‌هایی مانند “شوالیه‌های ناتوی فرهنگی “، “حزب خلق مسلمان “، “نیمه پنهان مصدق “، “سایه روشن بهائیت ” و “سایه شوم ” از جمله  آثار این روزنامه نگار است.
منبع: فارس
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ