عیادت آیت الله خامنه ای از آیت الله موسوی اردبیلی +عکس

0

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران، از آیت‌الله موسوی اردبیلی عیادت کردند.
رهبر انقلاب اسلامی در این عیادت ضمن دعا برای آیتالله موسوی اردبیلی، از اقدامات انجام‌شده برای معالجه‌ی ایشان مطلع شدند.

 فرزندان آیت الله موسوی اردبیلی زندگینامه آیت الله موسوی اردبیلی بیماری آیت الله موسوی اردبیلی اخبار اردبیل فرزندان آیت الله موسوی اردبیلی زندگینامه آیت الله موسوی اردبیلی بیماری آیت الله موسوی اردبیلی اخبار اردبیل

میرکریم موسوی کریمی معروف به سید عبدالکریم موسوی اردبیلی (زادهٔ ۸ بهمن ۱۳۰۴) از مراجع تقلید ایرانی شیعه است. او از ۱۳۶۰ تا ۱۳۶۸ رئیس دیوان عالی کشور، و عالی‌ترین مقام قضایی ایران بود. او اکنون ریاست دانشگاه مفید را بر عهده دارد.

موسوی اردبیلی پیش از انقلاب ایران (۱۳۵۷) به اداره و سرپرستی روحانیت اردبیل، عضویت هیئت مدیرهٔ مجلهٔ «مکتب اسلام»، تدریس و تألیف مشغول بود. از مشاغل و مسئولیت‌های او پس از انقلاب اسلامی می‌توان به عضویت در شورای انقلاب، عضویت در مجلس خبرگان قانون اساسی، عضویت در هیئت سه نفرهٔ رسیدگی به اختلاف بنی‌صدر و دیگران، نمایندگی دورهٔ اول مجلس خبرگان رهبری، دادستانی کل کشور، ریاست دیوان عالی کشور، عضو شورای عالی قضایی و عضویت در شورای بازنگری قانون اساسی و مسئولیت اجرای فرمان شش ماده‌ای آیت‌الله خمینی اشاره کرد.

فرزندان آیت الله موسوی اردبیلی زندگینامه آیت الله موسوی اردبیلی بیماری آیت الله موسوی اردبیلی اخبار اردبیل

زندگینامه آیتالله موسوی اردبیلی

او در ۸ بهمن ۱۳۰۴ در شهر خلخال روستای گورانسراب به دنیا آمده است. پدرش میرعبدالرحیم، روحانی بود و مادرش را در کودکی از دست داد و برای کشاورزی به این روستا مهاجرت کرد.

تحصیلات آیتالله موسوی اردبیلی

وی تحصیلات خود را در دوران کودکی و در مکتب‌خانه آغاز کرد و در سال ۱۳۱۹ وارد مدرسهٔ علمیهٔ ملاابراهیم در شهر اردبیل شد. در دورانی که وی وارد مدرسه طلبگی گشت، این مدارس به علت اقدامات رضا شاه رونق چندانی نداشتند؛ مثلاً در همان زمان فقط چهار طلبه در آن مدرسه درس حوزوی می‌خواندند. بعد از اینکه متفقین خاک ایران را اشغال کردند و رضاشاه برکنار شد، رونق این مدارس بیشتر شد؛ در نتیجه موسوی اردبیلی در همان مدرسه به تدریس مشغول شد.

وی در سال ۱۳۲۲ برای خواندن درس حوزوی در مراتب بالاتر وارد شهر قم شد و حدوداً سه سال در این شهر اقامت گزید. وی در قم شاگرد کسانی چون سید محمدرضا گلپایگانی، سید احمد خوانساری بود.

موسوی اردبیلی در ۱۶ آبان ۱۳۲۴ همراه با یکی از همشهریانش که همزمان در قم طلبه بود، به طرف نجف در عراق حرکت کردند و از طریق اروندرود و با قایق به عراق رفتند. در نجف وی همراه با همسفرشان به مدرسه «سید» رفتند و حدوداً دو سال در نجف اقامت داشت. بعد از مدتی جو سیاسی عراق به هم‌ریخت و همزمان نامه‌ای نیز حاکی از بیماری پدرش به دست وی رسید. مجموع این رویدادها باعث شد که وی به همراه دو تن دیگر از دوستانش به قم بازگردد. نخست تصورش بر این بود که دوباره به نجف برای ادامه تحصیل باز خواهد گشت؛ اما این‌گونه نشد. وی در قم فعالیت خود را در حوزهٔ علمیهٔ قم ادامه داد و حتی در انتشار مجله‌ای در قم به نام «مکتب اسلام» نیز سهیم بود.

دوم آذر ماه ۱۳۹۵، رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران طی مصاحبه ایی باخبرگزاری ایرنا گفت: آیت الله عبدالکریم موسوی اردبیلی که در بیمارستان لاله تهران بستری است، امروز دچار ایست قلبی شد که با تلاش پزشکان دوباره به زندگی برگشت اما هم اکنون در شرایط کما به سر می‌برد.

در پی بستری شدن آیت الله موسوی اردبیلی در بیمارستان، محمدرضا عارف طی تماس تلفنی با فرزند این مرجع تقلید از آخرین وضعیت درمانی ایشان کسب اطلاع کرد و برای آیت الله موسوی اردبیلی آرزوی سلامتی کرد.

فرزندان آیتالله موسوی اردبیلی

ازدواج پسر موسوی اردبیلی با دختر هاشمی شاهرودی (روسای قوه قضاییه اسبق و فعلی)

پسر موسوی اردبیلی – دختر جوادی آملی (فرزندشان با پسر محمد هاشمی)

پسر موسوی اردبیلی-دختر آیت اله شهرستانی از فقهای قم

پسر موسوی اردبیلی-دختر نماینده آیت اله سیستانی در ایران

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ