افسوس آشپز معروف از بی مهری منوی رستورانهای ایران

0

فارغ التحصیل رشته آشپزی تخصصی از دانشگاه استارکلاید از اینکه بسیاری از غذاهای سنتی در منو رستورانها جای ندارد، ابراز تأسف کرد و گفت: با قرار دادن غذاهای بومی در منوها می‌توان سود خوبی نیز کسب کرد زیرا گردشگران خارجی غذاهای سنتی ایرانی را دوست دارند.

یکی از دغدغه‌های صنعت گردشگری به خصوص در حوزه پذیرایی از گردشگران؛ معرفی غذاهای سنتی با ذائقه‌های بومی است ولی متاسفانه بیشتر رستوران‌های و هتل‌ها در منوهای خود همیشه غذاهایی چون چلوکباب و جوجه را سرو می‌کنند که این غذاها نیز در نوع خود بسیار خوشمزه هستند ولی وقتی غذا خوردن بر مدار تکرار بی‌افتد کمی ذائقه افراد را می‌زند، علی الخصوص که این افراد گردشگران خارجی باشند زیرا گردشگران در سراسر دنیا یکی از اهداف سفرهای آنان تجربه ذائقه‌های جدید غذایی است.

بی‌مهری منو رستورانها به غذاهای سنتی

در این رابطه سامان گلریز – یکی از معروفترین آشپزهای ایرانی با ابراز تأسف از اینکه بسیاری از غذاهای سنتی در منو رستورانها و هتل‌ها جای ندارد، می‌گوید: با وجود تمام تحقیقاتی که کردم اصلاً برخی غذاهای محلی به هیچ عنوان در هیچ رستورانی سرو نمی شود در حالیکه باید چنین غذاهای خوشمزه ای با ذائقه های بومی به مردم ارائه شود.

سود بیشتر با غذای بومی

وی با اشاره به تاثیر سرو غذاهای بومی و محلی در رستوران‌ها و هتل‌ها در برنامه بهونه عنوان می‌کند: سرو غذاهای بومی کشورمان بسیار برای گردشگران خارجی می‌تواند خوشایند باشد و اصلاً با قرار دادن غذاهای بومی در منوها می‌توان در عرصه تجارت نیز سود خوبی کسب کرد زیرا گردشگران خارجی بسیار غذاهای محلی ایرانی را دوست دارند.

سفره ایرانی را جهانی می‌کنیم

با این وجود مشاهده می‌شود حتی در رستوران‌های استانها نیز کمتر غذاهای محلی سرو می‌شود و طبق معمول منوهای تکراری چلوکباب و جوجه در مقابل مردم و گردشگران قرار می‌دهند ولی با این وجود مدتی است که جشنواره‌های سفره ایرانی راه اندازی شده است که در آخرین جشنواره استانی مرتضی رحمانی موحد – معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی با مثبت ارزیابی کردن جشنواره سفره ایرانی فرهنگ گردشگری در شیراز گفت: بخشی از اهداف جشنواره سفره ایرانی در شیراز محقق شد و هدف نهایی از برپایی «جشنواره سفره ایرانی»، جهانی شدن آن است.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ