خانه / سلامت / مبتلایان به فشار خون چرا نیاید لیمو عمانی بخورند

مبتلایان به فشار خون چرا نیاید لیمو عمانی بخورند

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: لیمو عمانی موجود در غذا خاصیت چاق کنندگی دارد و فشارخون را افزایش می دهد.

یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: لیمو عمانی به وسیله آفتاب یا توسط دستگاه خشک می شود.

مضرات لیمو عمانی متخصص طب سنتی لیمو عمانی و لاغری درمان فشار خون تنظیم فشار خون

وی با بیان اینکه لیمو عمانی که توسط آفتاب خشک شود، حجم ویتامین D بالایی دارد، اظهار داشت: هر چه لیمو عمانی تیره تر باشد ارزش غذایی آن بیشتر است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: لیمو عمانی همانند یک اسفنج حجم زیادی از چربی و ادویه غذا را به خود جذب می کند بنابراین افراد به خصوص مبتلایان به فشار و چربی خون باید از خوردن آن خودداری کنند، مصرف مداوم لیمو عمانی موجود در غذا نیز چاق کننده است.

حیدری افزود: پودر لیمو عمانی ارزش غذایی کمتری نسبت به خود آن دارد.همچنین از آن جایی که طبع لیمو عمانی سرد و خشک است بهتر است آن را در ۱۵ دقیقه آخر طبخ غذاهایی که طبع گرمی دارند، مانند آبگوشت به غذا اضافه کنند.

وی مصرف لیمو عمانی را برای مبتلایان به چربی خون مفید دانست و توصیه کرد: افراد می توانند به دمنوش هایی که در زمستان مصرف می کنند، لیمو عمانی را بیفزایند، استفاده از دم کرده گل گاو زبان به همراه لیمو عمانی مانع از افزایش غلظت خون در افراد می شود.

مضرات لیمو عمانی متخصص طب سنتی لیمو عمانی و لاغری درمان فشار خون تنظیم فشار خون

این محقق و پژوهشگر طب سنتی تاکید کرد: مصرف شربت لیمو ترش تازه همراه با عسل برای افرادی که مزاج گرم دارند مفید است، همچنین استفاده از این نوشیدنی به مدت ۶۰ روز سبب لاغری و تقویت معده نیز می شود.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*