۴۱۵ زن عضو شورای شهر سیستان و بلوچستان شدند

0

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رای به دکتر روحانی در سیستان و بلوچستان حدود ۱۷ درصد در مقایسه با ۵۷ درصد متوسط کشوری بالاتر است.

علی اوسط هاشمی در نشست خبری افزود: این حضور تداعی‌بخش حضور مردم در سال‌های ابتدای انقلاب بود و مایه افتخار که پس از گذشت حدود ۴۰ سال از عمر پربرکت انقلاب چنین مشارکتی در انتخابات را شاهدیم که نشان دهنده آزادی در انتخابات ایران است.

استاندار در ادامه گفت: بالاترین میزان رای به دکتر روحانی در سیستان و بلوچستان متعلق به سیب و سوران با ۹۷.۹۴ درصد و کمترین میزان رای متعلق به نیمروز با ۲۹ درصد است.
هاشمی به آمار مطلوب مشارکت مردم سیستان و بلوچستان در انتخابات اشاره کرد و اظهار داشت: حدود یک‌میلیون و ۶۰۰ هزار نفر در استان واجد شرایط شرکت در انتخابات بودند که از این تعداد یک‌میلیون و ۲۱۳ هزار و ۲۰۳ نفر در انتخابات مشارکت داشتند که چیزی معادل ۷۵.۴۱ درصد از جمعیت واجدان شرایط را در بر می‌گیرد.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۸۷۵ هزار و ۳۹۸ نفر معادل ۷۳.۲ درصد از مجموع شرکت کنندگان در انتخابات استان به آقای روحانی و ۳۱۳ هزار و ۹۸۵ نفر معادل ۲۶.۱۹ درصد از مردم استان نیز به آقای رئیسی رأی دادند.
وی ادامه داد: این میزان مشارکت در استان بسیار حائز اهمیت است و این مشارکت در یک استان مرزی با ترکیب جمعیتی خاص نشان‌دهنده دلدادگی و عشق مردم به نظام و بهترین ضامن برای امنیت پایدار است.
هاشمی اضافه کرد: مردم استان ما از دیگر استان‌های مرزی کشور در زمینه مشارکت در انتخابات پیشتاز هستند و در پاسخ به این مشارکت گسترده می‌طلبد با تمام توان به این مردم خدمت کنیم.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مشارکت حداکثری روستاییان در سطح استان سیستان و بلوچستان ثابت کرد که فاصله ای بین اقشار روستایی با دیگر نقاط کشور وجود ندارد و همگان در تعیین سرنوشت این کشور مشارکت خواهند کرد.
استاندار خاطر نشان کرد: انتخابات رونمایی از نگاه هاس و تنوع نوع مطالبات را مشخص می کند .
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ۴۱۵ بانوی استان به پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا راه یافتند.

هاشمی تصریح کرد: ۱۸۵ نفر از بانوان استان موفق به عضویت در چهارمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا شدند.

وی افزود: بالاترین میزان بانوان راه یافته به شوراهای اسلامی سیستان و بلوچستان به خاش با ۱۳۱ نفر اختصاص دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: خوشبختانه تاکنون تمام مراحل مقدماتی جهت راه‌اندازی کارخانه لاستیک‌سازی زابل انجام شده و پروژه احداث این کارخانه به‌زودی وارد فاز علمیاتی می‌شود.
وی به اقدامات دولت در زمینه حل معضلات ناشی از “ریزگردها” در منطقه سیستان اشاره کرد و اظهار داشت: برای حل معضلات ریزگرد در سیستان ابتدا باید توان آبگیری را در منطقه سیستان افزایش دهیم تا اگر آبی از افغانستان به سیستان وارد شد نگران ایجاد سیل در شهرهای این منطقه نباشیم.
هاشمی ادامه داد: در سفر اخیر وزیر امور خارجه کشورمان به افغانستان، توافق شد ۵۵ کمیسیون مشترک میان ایران و افغانستان تشکیل شود که یکی از این کمیسیون‌ها، کمیسیون آب است که می‌تواند باب گفتگوی ما را در زمینه پیگیری حق‌آبه باز کند.
استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه سندهای لازم جهت مقابله با بحران ریزگردها در منطقه سیستان تهیه شده، ادامه داد: تاکنون ۳ سند مطالعاتی “مدیریت بر منابع آب، احیای بخشی از تالاب هامون و مهار کانون‌های طوفان شن” تهیه شده و در حال آماده‌سازی برش اجرایی این سندها هستیم.
وی تأکید کرد: در مدت باقی‌مانده حضورم در سیستان و بلوچستان، همه تعهدات خود به مردم استان را عملی می‌کنم و ناسپاسی عده‌ای مرا از خدمت بازنمی‌دارد. ۴ سال اول حضورم در این استان به ایجاد ثبات و آرامش اختصاص یافت بنابراین در ۴ سال دوم که به آرامش و ثبات رسیده‌ایم، آهنگ خدمت‌رسانی در استان سریعتر می‌شود و قویتر از گذشته پیگیر مطالبات مردم استان خواهیم بود.

وی تأکید کرد: مردم سیستان و بلوچستان در سخت‌ترین شرایط اعتراضی ندارند و این امر ما را در خدمت‌رسانی مصمم‌تر می‌کند، چرا که خود را مدیون این مردم می‌دانیم و تصمیم دارم تا زمانی که مجبور به ترک سیستان و بلوچستان نشوم، در این استان خدمت کنم.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ