خانه / آشپزی / طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ،پفکی و خوشمزه!

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی ،پفکی و خوشمزه!

سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد ، سیب زمینی پفکی ، طرز تهیه سیب زمینی سوخاری ، سیب زمینی سرخ کرده به انگلیسی French fries ، طرز تهیه سیب زمینی نیمه سرخ شده منجمد

بهترین روش سیب زمینی سرخ کردن

بهتره اول سیب زمینی ها رو درشت خرد کنیم. سپس به مدت یکی دو ساعت درون آب قرار بدیم. این کار باعث می شود ماده زائد درون سیب زمینی از بین برود. برخی از بیماران که نباید سیب زمینی بخورند ( مثل بیماران دیالیزی که سموم بدن به سختی دفع می شود) دکتر توصیه می کند اگر مایل به خوردن سیب زمینی هستند، اول دقایقی آن را درون آب بگذارند که سموم سیب زمینی دفع شود.

فوت و فن آشپزی طرز تهیه سیب زمینی نیمه آماده سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد سیب زمینی سرخ کرده مخصوصfries سیب زمینی سرخ کرده به انگلیسی آشپزی ساده سریع و آسان French fries

چه کار کنیم تا سیب زمینی سرخ کرده هامون مثل بیرون ترد و خوشمزه بشه؟

همیشه سیب زمینی‌هایی که بیرون توی رستوران‌ها می‌خوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست می‌کنید اینقدر بهتون نمی‌چسبه.

این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ‌ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می‌کنن.

من الان بهتون یاد می‌دم که چطوری بهترین سیب‌ زمینی سرخ کرده‌ی دنیا رو برای عصرونتون بپزید، درست مثل بیرون.

آماده سازی

سیب زمینی رو می‌شوریم و پوست می‌کنیم:

اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت‌ها برای بدن ضرر داره و می‌گن سرطان زاست!

سیب زمینی‌ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه‌ها یک سایز باشه چون اندازه‌های مختلف توی پخت تاثیر می‌زاره:

بعدش شروع کنید به خلال کردن:

همین که مشغول کار هستید آب رو بزارید بجوشه.

نیمه پز کردن سیب زمینی

وقتی جوش اومد، توش ۱ قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی‌تون داره:

سیب‌ زمینی‌های خلال شده رو داخل آب بریزید و بزارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب‌زمینی پخته نمی‌خوایم، ما سیب‌زمینی نیمه پخته می‌خوایم:

سیب زمینی‌ها رو توی یه صافی می‌ریزیم و بعد روی دستمال پهن می‌کنیم تا آبش گرفته بشه:

اگه دقت کنید می‌بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می‌خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی‌شکنه.

*اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.

سرخ کردن سیب زمینی

روغن رو توی ماهی تابه داغ می‌کنیم. شعله رو هم کم نمی‌کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه:

بعد از سرخ کردن، سیب زمینی‌ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می‌ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه:

و بعدش هم سیب زمینی شما آمادس! ;))

 

روش دوم

حتما برای شما هم پیش آمده که بعد از خوردن سیب زمینی سرخ کرده در یک رستوران به این فکر افتادید که چرا سیب زمینی های خانگی به این تردی و خوشمزگی نمیشن!در زیر روشی به شما آموزش میده که سیب زمینی سرخ شده شما خوشمزه و حتی ترد تر از نمونه رستورانی میشه!

طرز تهیه سیب زمینی:

ابتدا سرخ کن را در دمای ۳۷۵ درجه قرار دهید و صبر کنید تا روغن کاملا به دما رسیده و داغ شود.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و بشویید و بعد داخل مقداری آب سرد ریخته و آن را نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید.
سیب زمینی ها را آبکش کرده و با دستمال خنک (چند دقیقه دستمال را داخل یخچال قرار دهید) آن را خوب خشک کنید.
سیب زمینی ها را داخل روغن ریخته و ۸ دقیقه آنها را سرخ کنید.
بعد از ۸ دقیقه سیب زمینی ها را خارج کرده و روی هریک یک شکاف کوچک ایجاد کرده و آنها را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
دمای سرخ کن را به ۳۸۵ درجه افزایش دهید.
سیب زمینی ها را بعد از مدت ذکر شده داخل سرخ کن ریخته و به آنها مقداری نمک اضافه کنید.
سیب زمینی ها را ۲ تا ۳ دقیقه داخل روغن سرخ کنید.

نکات:

۱)توجه داشته باشید بهترین روغن برای سرخ کردن سیب زمینی روغن کانولا است اما اگر به آن دسترسی ندارید میتوانید از روغن بادام زمینی،کنجد یا روغن مایع معمولی استفاده کنید.
۲)حتما بعد از سرخ کرن سیب زمینی آن را روی دستمال بریزید تا روغن اضافی آن خارج شود.
۳)برای خوشمزه تر شدن سیب زمینی بعد از سرخ شدن و در حالی که سیب زمینی هنوز داغ است روی آن مقداری پنیر چدار رنده کنید.

فوت و فن آشپزی طرز تهیه سیب زمینی نیمه آماده سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد سیب زمینی سرخ کرده مخصوصfries سیب زمینی سرخ کرده به انگلیسی آشپزی ساده سریع و آسان French fries

نحوه تولید سیب زمینی سرخ کرده های مک دونالد

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند %s *

*