طرز تهیه بستنی سنتی خانگی ساده و خوشمزه

1

آموزش و طرز تهیه بستنی سنتی زعفرانی ،چگونه بدون استفاده از دستگاه بستنی ساز، بستنی درست کنیم؟ persian ice cream

مواد لازم بستنی مضرات ثعلب چیست طرز تهیه بستنی سنتی ثعلب چیست ثعلب بستنی بستنی سنتی فوق العاده بستنی سنتی زعفرانی بستنی سنتی با ثعلب بستنی سنتی بستنی خانگی آموزش بستنی آموزش انواع دسر آشپزی ساده سریع و آسان persian ice cream

یکی از ساده ترین، ارزان ترین و دلچسب ترین دسرها، بستنی است. بستنی نوعی دسر منجمد است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای یک و نیم کیلو بستنی:

شیر /یک لیتر
شکر/۳۰۰ گرم
ثعلب /۲ قاشق چایخوری
محلول زعفران/۲ قاشق سوپخوری
گلاب مرغوب/ ۴ قاشق سوپخوری
پودر هل سفید/ یک قاشق چایخوری
خامه ی صبحانه/۱۰۰ گرم
پسته/ ۱۰۰ گرم، خرد شده

مواد لازم بستنی مضرات ثعلب چیست طرز تهیه بستنی سنتی ثعلب چیست ثعلب بستنی بستنی سنتی فوق العاده بستنی سنتی زعفرانی بستنی سنتی با ثعلب بستنی سنتی بستنی خانگی آموزش بستنی آموزش انواع دسر آشپزی ساده سریع و آسان persian ice cream

طرز تهیه ستنی سنتی زعفرانی :

۱- شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید. شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.

۲- سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود. بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید. سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید. روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.

۳- خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید. بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.

مواد لازم بستنی مضرات ثعلب چیست طرز تهیه بستنی سنتی ثعلب چیست ثعلب بستنی بستنی سنتی فوق العاده بستنی سنتی زعفرانی بستنی سنتی با ثعلب بستنی سنتی بستنی خانگی آموزش بستنی آموزش انواع دسر آشپزی ساده سریع و آسان persian ice cream

نکته :

۱- این دستور دارای ۲۵۳۱ کیلوکالری انرژی، ۳۵۷گرم کربوهیدرات، ۵۵ گرم پروتئین و ۹۷ گرم چربی می باشد.

۲- اگر خامه چرب باشد منجمد نمی شود پس اگر خامه ی شما چرب بود کمی شیر به آن اضافه کرده و بعد در سینی فر آن را پخش کنید.(خامه ی خشک مناسب این کار است)

۳- ثعلب باید مرغوب باشد تا بستنی دچار یخ زدگی نشده و کشدار شود.

۴- اگر شکر بستنی بیشتر از میزان داده شده باشد، بستنی نمی بندد.

۵- هر چه مقدار ثعلب زیاد باشد بستنی کشدارتر می شود.(البته نه بیشتر از حد مجاز)

۶- بهتر است برای زود بسته شدن بستنی به روش سنتی آن را در سینی های لبه دار فلزی بریزید و هر بار با کاردک آن را هم بزنید تا بستنی زود بسته شود.

۷- اگر از دستگاه بستنی ساز استفاده شد اجازه دهید بستنی در فریزر کمی ببندد و بعد در دستگاه بستنی ساز بریزید تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه هم خورده و بستنی ببندد، بستنی را از دستگاه خارج کرده و در فریزر قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

امیدواریم با تهیه این بستنی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.

مواد لازم بستنی مضرات ثعلب چیست طرز تهیه بستنی سنتی ثعلب چیست ثعلب بستنی بستنی سنتی فوق العاده بستنی سنتی زعفرانی بستنی سنتی با ثعلب بستنی سنتی بستنی خانگی آموزش بستنی آموزش انواع دسر آشپزی ساده سریع و آسان persian ice cream

ثعلب بستنی چیست؟

این گیاه پیازی دارد که پیاز آن مورد استفاده است. گیاهی با گلهای آبی واژگون است. از پیازاین گیاه بعد از خشک و پودر کردن برای بستنی سازی استفاده می شود زیرا این گیاه دارای مواد نشاسته ای می باشد. معمولا غده‌ ثعلب‌ در اوایل‌ تابستان‌ می‌رسد.

ثعلب‌ دارای‌ ئیدرات‌ کربن‌، قند، مقداری‌ موسیلاژ شبیه‌ باسورین‌، آمیدون‌ تغییرشکل‌ یافته‌، مواد پروتئیدی‌، و در آردی‌ که‌ از فکول‌ غده‌ به‌نام‌ ثعلب‌ بدست‌ می‌آید مقدار زیادی‌ مواد لعابی‌ (موسیلاژ) و ماده‌ای‌ شبیه‌ صمغ‌ غربی‌ و نشاسته‌ و مواد رنگی‌ و مقدار کمی‌ املاح‌ معدنی‌ و مقدار جزئی‌ اسانس‌ است‌ که‌ پس‌ از خشک‌شدن‌ گیاه‌ به‌صورت‌ کومارین‌ در می‌آید.

آرد ثعلب ، آردی است که از ساییدن سیبک ها (غده‌های ریشه) خشک شدهٔ گونه‌های مختلف گیاه ثعلبیان به‌دست می‌آید. آرد ثعلب دارای یک مادهچند قندی نشاسته مانند به نام باسورین است.

قسمت‌ مورد استفاده‌ ثعلب‌ غده‌های‌ زیرزمینی‌ آن‌ است‌ که‌ در تابستان‌ از زمین‌خارج‌ کرده‌ پس‌ از تمیز کردن‌ و در حالت‌ خام‌ به‌ نخ‌ کشیده‌ و می‌خشکانند.

 

خواص ثعلب

ثعلب دارای طبعی گرم و مرطوب است. از ثعلب در درمان سرماخوردگی، رفع تحریک و التهاب سینه یا دستگاه گوارشی، رفع اختلاط خونی، درمان کزاز، ورم مثانه، اسهال، تشنج، گرفتگی صدا، رفع خستگی و تجدید قوای جسمی، تقویت نیروی جنسی، فلج، لقوه، لاغری، ورم روده، انزال زودرس، کم‌خونی، گوش‌درد، ضعف، درد عضلات و حصبه استفاده می‌شود.
ثعلب همچنین محرک شهوت، مقوی نعوظ و مولد منی است.

مضرات ثعلب:

۱. مصرف زیاد باعث سقط جنین می‌گردد.

۲. کسانی‌که بیماری وریکوسل دارند کمتر مصرف کنند.

۳. مصرف زیاد تارهای صوتی را از کار می‌اندازد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. علی می گوید

    ممنونم عالی بود