سپرده‌گیری در روز جمعه با نرخ سود ۲۳ درصد!

0

طی روزهای اخیر گزارش‌های سوءاستفاده یک بانک از گپ ۱۱ روزه ابلاغ بخشنامه بانک مرکزی و سپرده‌گیری با نرخ سود بالا که منجر به ازدحام در شعب این بانک شده است منتشر شد، در عین حال تکاپو در شعب این بانک برای جذب سپرده با نرخ سود بالا ادامه دارد.

به گزارش فارس، از زمان ابلاغ بخشنامه ۸ بندی بانک‌ مرکزی برای نرخ سود ۱۵ درصد از ۱۱ شهریور ماه، بانک‌های معدودی از این فاصله زمانی سوء استفاده کرده ، به تمدید یک ساله قراردادهای موجود خود پرداختند و نرخ سود سپرده سرمایه‌گذاری یک ساله خود را افزایش دادند.

در همین زمینه بانک آینده سود سپرده سرمایه‌گذاری خود را در سطح ۲۳ درصد نگه داشته است و مشاهدات میدانی خبرنگار ما از سطح شعب این بانک نشان می‌دهد، تعداد زیادی از سپرده‌گذاران برای افتتاح حساب به شعب این بانک مراجعه می‌کنند. در سیستم دریافت نوبت این بانک، تعداد افراد در صف انتظار ۱۳۷ نفر هستند و ازدحام شعب نشان داده حضور تعداد زیادی از مراجعان در حالت انتظار است.

نرخ سود بانک ها نرخ سود بانک آینده بیشترین سود سپرده بیشترین سود روزشمار بیشترین سود بانکی سال 98 بیشترین سود بانکی بلند مدت اخبار بانک آینده

همچنین این بانک برای اینکه بتواند از فرصت طلایی باقی مانده تا ۱۱ شهریورماه به طور کامل استفاده کند، اعلام کرده است، از ۴ شهریور تا ۸ شهریور از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۸ و روز جمعه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ ظهر باز است.
نرخ سود بانک ها نرخ سود بانک آینده بیشترین سود سپرده بیشترین سود روزشمار بیشترین سود بانکی سال 98 بیشترین سود بانکی بلند مدت اخبار بانک آینده

ادامه جذب سپرده یکساله با نرخ سود ۲۳ درصد توسط این بانک، در حالی ادامه می‌یابد که روز گذشته رئیس کل بانک مرکزی در واکنش به این اتفاق، از برخورد با این بانک متخلف خبر داده بود. در عین حال خبری از برخورد وعده داده شده نیست و بانک مذکور با نرخ شکنی در حال جذب منابع بازار پول است، منابعی که اغلب از حساب بانک‌های منضبط خارج و وارد چرخه حساب‌های این بانک می‌شود.

بر اساس این گزارش پس از ابلاغ بخشنامه ۸ بندی بانک مرکزی دبیر کانون بانک‌های خصوصی در یک میزگرد تلویزیونی که مدیران بانک‌ مرکزی نیز در آن حضور داشتند اعلام کرد: تصمیم بانک ها و مؤسسات اعتباری خصوصی رعایت دقیق نرخ سود بانکی است، به شرطی که بانک مرکزی مانند گذشته در نظارت ها اغماض نداشته باشد،نظارت شدیدی داشته باشد و با بانک های متخلف برخورد کند.

اما ظاهرا بانک مرکزی در مقدمه کار موفق نشده است عطش رقابت مخرب و مورد نظر برخی بانک‌های خصوصی را مهار کند.

منبع : ایران جیب

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ