طرز تهیه حلوای ساده با آرد گندم +مواد لازم و نکات مهم

3

دستور پخت حلوا مجلسی

مواد لازم حلوای ساده

آرد گندم ۱ کیلوگرم
شکر ۷۵۰ گرم
روغن ۷۵۰ گرم
زعفران نیم مثقال
آب ۴ لیوان
گلاب ½ لیوان

طرز تهیه حلوا ساده برای 4 نفر طرز تهیه حلوا زرد طرز تهیه حلوا آرد گندم طرز تهیه حلوا بهترین سایت آشپزی آموزش حلوا مجلسی آشپزی ساده سریع و آسان

طرز تهیه حلوای ساده

روغن را در یک تابه بزرگ ریخته و روی اجاق گاز می گذاریم تا داغ شود. سپس آرد را می ریزیم و حرارت را ملایم می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا آرد کامل سرخ شود (مهمترین نکته برای یک حلوای خوب سرخ شدن آرد آن به مقدارِکافی است. به این صورت که آرد باید با حرارت ملایم به حدی سرخ شود که رنگ آن خرمایی و عطر آن بلند شود و خوب روغن بی اندازد.)
سپس شکر را با آب مخلوط می کنیم و می جوشانیم تا به فرم شربت در آید. آنگاه گلاب و زعفران ساییده شده را در شربت می ریزیم و آرد سرخ شده را از روی اجاق گاز بر می داریم و کنار می گذاریم و شربت را به آن اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم تا شربت جذبِ حلوا شود.
توجه داشته باشید که آرد و روغن داغ است و به محض اضافه کردن شربت می پاشد و ممکن است دستتان را بسوزاند؛ پس احتیاط کنید. بعد از اضافه کردن شربت مخلوط آرد کمی جمع می شود و شکل حلوا را به خود می گیرد؛ باز هم ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت کم دائم هم بزنید تا حلوایتان آماده شود.دقت کنید که بعد از ریختن شربت، حلوا نباید زیاد روی شعله قرار گیرد، زیرا شربت آن می سوزد و حلوا خشک و سفت می شود.
سپس حلوا را در دیس می کشیم و بر طبق سلیقه تزیین می کنیم.

طرز تهیه حلوا ساده برای 4 نفر طرز تهیه حلوا زرد طرز تهیه حلوا آرد گندم طرز تهیه حلوا بهترین سایت آشپزی آموزش حلوا مجلسی آشپزی ساده سریع و آسان

نکات تکمیلی در مورد حلوای ساده

حلوای ساده جزو دسرهای ایرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
حلوای ساده را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۵ نفر مناسب میباشد .

ساتین

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

نظرات شما ( 3 )
  1. ستاره می گوید

    اول نوشته حلوای ساده بعد نوشته حلوای مجلسی

  2. مریم می گوید

    ولی اینکه نوشتن ارد باید خرمایی رنگ شه درست نیست ارد باید کرم رنگ بشه چون خرمایی بشه دیگه رنگ گلاب و زعفرون رو به خودش نمیگیره و برخلاف شکل ی حلوای تیره درمیاد

  3. ترجمه تخصصی می گوید

    من این حلوارو درست کردم طعمش خیلی خوب بود، ولی رنگش زرد بی روح شد، مشکل از کجاست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید منو