افزایش شیر مادر با معجون های گیاهی و طب سنتی

0

نوزاد پس از ترک زندگی داخل رحم با بریده شدن بند ناف پا به عرصه وجود می‌گذارد و از این مرحله به بعد به مدت تقریباً دو سال نیازمند یکی از مواهب الهی یعنی «شیر مادر» است که این نوع تغذیه علاوه بر رشد کودک، سبب محافظت فرزند از انواع بیماری‌ها نیز می‌شود. در این مطلب گیاهانی را معرفی می‌کنیم که مصرف آن‌ها نقش موثری در افزایش شیر مادران شیرده دارد.

متخصص طب سنتی مادر شیرده چه غذاهایی باید بخورد زیاد شدن شیر مادر خواص سیاه دانه خواص رازیانه برای افزایش شیر مادر چی بخوریم افزایش شیر مادر

خواص رازیانه

رازیانه یکی از بهترین دارو‌ها برای افزایش شیر مادر است. امّا از آنجا که می‌تواند خونریزی دوره نفاس را تشدید کند شروع مصرف آن باید پس از این دوره باشد. زنان شیرده باید برای افزایش شیر خود، روزانه ۲ بار و هر بار نصف استکان عرق رازیانه را مصرف کنند.

 

متخصص طب سنتی مادر شیرده چه غذاهایی باید بخورد زیاد شدن شیر مادر خواص سیاه دانه خواص رازیانه برای افزایش شیر مادر چی بخوریم افزایش شیر مادر

خواص سیاه‌دانه

سیاه‌دانه خونساز، تقویت کننده تخمدان‌ها و افزاینده شیر است. برای این منظور باید ۳۰۰ گرم سیاهدانه را آسیاب، آن را با یک شیشه بزرگ عسل (شیشه ۹۰۰ گرمی) مخلوط و روزانه سه قاشق چای‌خوری از این ترکیب را میل کنید.

 

متخصص طب سنتی مادر شیرده چه غذاهایی باید بخورد زیاد شدن شیر مادر خواص سیاه دانه خواص رازیانه برای افزایش شیر مادر چی بخوریم افزایش شیر مادر

چند معجون شیرافزا

زنان شیرده باید برای افزایش شیر خود یک واحد از تخم زردک، تخم پیاز، تخم شوید، تخم شلغم، تخم ترب و تخم رازیانه را با ۶ واحد از نخود آبگوشتی بوداده آسیاب شده، مخلوط و صبح ناشتا، ۲ قاشق غذاخوری از این ترکیب را با یک لیوان شیر تازه میل کنند.

۲۵ گرم‏ زنیان،۲۰ گرم‏ تخم زردک، ۱۰ گرم زیره کرمانی‏، ۲۵ گرم رازیانه و ۲۰ گرم تخم شوید را به خوبی بکوبید و روزانه سه بار (صبح و ظهر و شب) یک قاشق مرباخورى از این ترکیب را با یک لیوان شیر حل و میل کنید.

۲۵ گرم از تخم خرفه و انیسون را با ۵۰ گرم بالنگ و شیرزاد و ۲۰۰ گرم شکر به خوبی بکوبید و روزانه پس از هر وعده غذا یک قاشق شربت‏‌خورى از این ترکیب را میل کنید.

۱۵۰ گرم خارخاسک را درون یک لیتر شیر گاو روى حرارت ملایم بجوشانید تا خشک شود، دوباره یک لیتر شیر روى آن بریزید و آن را بجوشانید تا خشک شود، براى بار سوم نیز این کار را انجام دهید و پس از خشک شدن، آن‌ها را با نبات مخلوط کنید، بکوبید و پس از هر وعده غذا روزانه سه قاشق غذاخوری از این ترکیب را میل کنید.

۱۰۰ گرم تخم ترب، ۱۰۰ گرم تخم شاهی، نیم مثقال زعفران، ۱۰ گرم جوز بویا (بسباسه)، نیم مثقال هل سبز را با هم پودر و با عسل طبیعى مخلوط کنید، روزانه دو تا سه بار و هربار به اندازه یک گردوى کوچک از این معجون را با آب انار یا شیر بنوشید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ