خانه / آشپزی / طرز تهیه سس سالاد سزار +طرز تهیه کروتان

طرز تهیه سس سالاد سزار +طرز تهیه کروتان

سیزر درسینگ Caesar Dressing یا سس سزار به طور عمومی تشکیل شده از : روغن زیتون – سیر – نمک – فلفل – سرکه – آب لیمو – سس ووستشیر – زرده تخم مرغ – پارمزان

در بعضی از ورژنها از افزودنی های دیگری مثل آنچوی و کیپر و بیکن و پنیر رمانو نیز استفاده میشه.

ماهی موتو چیست کنسرو ماهی آنچوی كروتان نان تست طرز تهیه سس ورستر شایر طرز تهیه سس سالاد سزار طرز تهیه سس طرز تهیه سالاد سزار با مرغ طرز تهیه سالاد سزار با سرکه بالزامیک سس سزار ایتالیایی سالاد سزار شف طیبه سالاد سزار رستوران بلندر چیست آموزش انواع سس آشپزی ساده سریع و آسان

واقعیتش اینه که شما با دونستن مواد اولیه و کم و زیاد کردن اونها میتونید سسی تهیه کنید که با ذائقه خودتون سازگار باشه. مثلا یکی ممکنه طعم خردل رو دوست نداشته باشه یا یکی بخواد کمتر توی سس سرکه بریزه. در هر حال سسی که تا لحظاتی دیگر خواهید دید سسیه که من با ذائقه خودم تنظیمش کردم و طعمش رو خیلی دوست دارم.

ماهی موتو چیست کنسرو ماهی آنچوی كروتان نان تست طرز تهیه سس ورستر شایر طرز تهیه سس سالاد سزار طرز تهیه سس طرز تهیه سالاد سزار با مرغ طرز تهیه سالاد سزار با سرکه بالزامیک سس سزار ایتالیایی سالاد سزار شف طیبه سالاد سزار رستوران بلندر چیست آموزش انواع سس آشپزی ساده سریع و آسان

مواد لازم سس سزار

زرده تخم مرغ ۱ عدد

سیر ۲ حبه

فیله ماهی آنچوی ۴ عدد

آب لیمو ۱ ق غ

سس خردل ۱ ق غ

سرکه بالسامیک ۱ ق غ

سس ووستشیر ۱ ق غ

روغن زیتون یک سوم لیوان

پنیر پارمزان رنده شده ۲ ق غ

طر تهیه سس سزار

سیستم تهیه این سس مثل مایونزه. یعنی باید زرده تخم مرغ رو با مواد اسیدی مخلوط کرده و بعد با روغن امولسیفای کرد. بعضی ها ترجیح میدن که زرده تخم مرغ رو حذف کنند ولی من طعم سس سزار با زرده تخم مرغ رو بیشتر میپسندم.

اضافه کردن ماهی آنچوی به سس یک امر اختیاریه. و اصلا و ابدا هم طعمش رو تحت الشعاع قرار نمیده یعنی شما متوجه نمیشید توی سس ماهی وجود داره. ولی چون طعمش رو بهتر میکنه من دوست دارم توی سس آنچوی هم بریزم.

 

زرده تخم مرغ و سیر و فیله های آنچوی رو توی بلندر میریزیم.

(بلندر Blender به دستگاه یا وسیله برقی ای اطلاق میشه که به وسیله قدرت موتورش و تیزی تیغه هاش مواد رو له و پوره میکنه. این مواد میتونند جامد یا نیمه جامد باشند.
از بلندر بیشتر برای هم زدن و میکس کردن غذاها , خورد کردن , له کردن و پوره کردن , امولسیفای کردن استفاده میشه.)

شما به سس ووستشیر نیاز دارید که در خانه میتونید تهیه اش کنید.

من سرکه بالسامیک استفاده میکنم شما مجازید از هر سرکه ای که دوست دارید استفاده کنید.

نوع سس خردلش هم مهم نیست. اندکی در طعم و بافت سس سزار تاثیر میذاره. همینطور که گفتم بستگی به ذائقه داره.

آب لیمو و سس ووستشیر و سرکه بالسامیک و سس خردل رو اضافه میکنیم.

ماهی موتو چیست کنسرو ماهی آنچوی كروتان نان تست طرز تهیه سس ورستر شایر طرز تهیه سس سالاد سزار طرز تهیه سس طرز تهیه سالاد سزار با مرغ طرز تهیه سالاد سزار با سرکه بالزامیک سس سزار ایتالیایی سالاد سزار شف طیبه سالاد سزار رستوران بلندر چیست آموزش انواع سس آشپزی ساده سریع و آسان

دستگاه رو روشن میکنیم تا کاملا مخلوط یکنواختی بدست بیاد.

حالا کم کم به شیوه تهیه مایونز روغن زیتون رو اضافه میکنیم.

میتونید از روغنهای دیگه هم استفاده کنید ولی روغن زیتون خالص به دلیل غلظت و عطر خاصش و همچنین اصالتی که به این سس میده ارجحیت داره.

بعد از اندکی سس ما فرم میگیره. سس نسبتا غلیظی خواهد بود.

نهایتا پارمزان رو هم اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

من شخصا نمک اضافه نمیکنم چون آنچوی و پارمزان شور هستند.

فلفل هم اضافه نمیکنم که طعم سس رو تحت الشعاع قرار نده.

شما طعم سس رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید.

از این سس میتونید در انواع سالادها استفاده کنید. طعم خیلی خاص و متفاوتی داره.

و همین باعث ایجاد تنوع در سالادهای شما خواهد بود.

غلظت سس رو میتونید با اضافه کردن اندکی آب تنظیم کنید. من ترجیح میدم غلیظ باشه.

سس سزار به صورت آماده در بطری در بازار موجوده ولی از من میشنوید خونگیش یه چیز دیگه است چون هم تازه است هم میتونید با ذائقه خود و افراد خانواده طعمش رو تنظیم کنید.

***

ماهی موتو چیست کنسرو ماهی آنچوی كروتان نان تست طرز تهیه سس ورستر شایر طرز تهیه سس سالاد سزار طرز تهیه سس طرز تهیه سالاد سزار با مرغ طرز تهیه سالاد سزار با سرکه بالزامیک سس سزار ایتالیایی سالاد سزار شف طیبه سالاد سزار رستوران بلندر چیست آموزش انواع سس آشپزی ساده سریع و آسان

کروتان crouton به تیکه های دوباره پخته شده نان گفته میشه که کاملا برشته و ترد هستند. کروتان معمولا به شکل مکعب درست میشه ولی میتونه به اشکال مختلف و سایزهای متفاوت تهیه بشه.

کلمه کروتان یا کغوتُن از یک کلمه فرانسوی به معنی کراست گرفته شده. نانها (از انواع مختلف) به تیکه های کوچکی تقسیم شده و در روغن تفت داده شده یا اینکه در فر تست میشوند که نتیجه آن تیکه های بسیار سبک و ترد نان هستش که در کنار غذاهای مختلف سرو میشه

شما میتونید از هر نان حجیمی استفاده کنید. بازاری یا دست ساز

ما معمولا وقتی یک بسته نون تست میخریم یه مقداریش باقی میمونه. من واسه اینکه اسراف نشه معمولا چند بلا هست که به سرش میارم یکیش همین کروتانه

پس نکته اش اینه که نون باید کمی مونده باشه

مثلا اگر نون تازه خریدید و حتما هم تصمیم دارید باهاش کروتان درست کنید بهتره حداقل بذاریدش تو یخچال تا کمی سفت شه

همینطور که گفتم شکل رایج کروتان مکعبیه

پس با قیچی آشپزخانه یا با کارد اره ای نانها رو به مکعبهای کوچک یک اندازه تقسیم کنید

این که یک اندازه باشند مهمه چون باید به طور یکنواخت کرانچی بشن

میذاریمشون توی سینی و بعد هم توی فر

به دو شیوه میتونید عمل کنید:

فر با درجه ۱۸۰ سانتیگراد

و یا فر با درجه ۱۵۰ سانتیگراد

عنایت داشته باشید با تغییر دمای فر نتیجه نهایی متفاوت خواهد بود

به این مفهوم که هرچی دما کمتر باشه نان فرصت بیشتری داره که تا عمقش ترد و کرانچی بشه. پس در دمای ۱۵۰ درجه ما کروتانهایی خواهیم داشت که تمامی نقاط کروتان به یک اندازه ترد و کرانچی هستند

در دمای ۱۸۰ درجه چون دما بالاست نانها از اطراف شروع به طلایی شدن میکنند ولی مرکزشون به اون اندازه ترد نخواهد بود.

من شخصا درجه ۱۵۰ رو بیشتر میپسندم

نکته دیگه استفاده از روغنه.

معمولا برای خانواده خودم از هیچگونه روغنی استفاده نمیکنم

ولی برای مهمونی ابتدا مکعبهای نان رو در روغن زیتون و یا کره مذاب (یا ترکیب این دو) غلتونده و پس از اینکه نانها با روغن آغشته شدند در فر ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار میدم

زمان پخت بستگی به دمای فر داره.

من همیشه به رنگ توجه میکنم

یعنی زمانی که نانها طلایی رنگ شدند از فر خارج کرده و اجازه میدم کروتانها سرد بشن

حالا چه با روغن چه بدون روغن

این تصاویری که میبینید یعنی همین کروتانهای طلایی زیبا بدون روغن تهیه شدند

پس نتیجه میگیریم که چه از روغن استفاده کنیم و چه نکنیم در هر صورت کروتانها ظاهری زیبا و طلایی رنگ خواهند داشت

تفاوت در طعمه

یعنی کروتانهایی که با روغن آغشته شدند در نهایت سبکتر و تردتر خواهند بود و در دهان پودر میشن (آخ فقط با نوشتنش هم آب از لب و لوچه آدم جاری میشه. میدونید که من عاشق کرانچم!)

یه کار دیگه ای که من معمولا در مورد کروتانها انجام میدم طعمدار کردنشونه

مثلا طعم مورد علاقه خوردم زعتر هستش. به این ترتیب که مکعبهای نان رو با روغن زیتون کمی اسپری میکنم و بعد روش زعتر میپاشم و میذارم توی فر. بعد در کنار مرغ سوخاری رژیمی سرو میکنم

ولی شما میتونید از خیلی چیزا استفاده کنید

مثلا پودر سیر

پودر پیاز

پودر جعفری یا شوید

پودر پنیر پارمزان

سیر رنده شده

سماق

پودر پاپریکا

فلفل قرمز

هر چی عشقتون کشید

کافیه نانها رو کمی با روغن آغشته کرده و در سیر رنده شده یا سبزی خورد شده یا ادویه ها یا پودر پنیر بغلتونید و بذارید توی فر

عالی میشه

نظرتان را ثبت نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

*