خانه / آشپزی / طرز تهیه کلوچه خوشمزه بهاری

طرز تهیه کلوچه خوشمزه بهاری

در این مطلب دستور تهیه یک نوع کلوچه خوشمزه را آورده ایم این خوراکی خوشمزه را برای دورهمی‌های بهاری تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

در ادامه با  طرز کلوچه خوشمزه بهاری را مشاهده می کنید:

مواد لازم:

کره: ۲۰۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
روغن زیتون: یک دوم پیمانه
پودر قند: یک پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
آرد: حدود ۲ پیمانه

مواد لازم میانی:

قیصی: ۱۰ عدد
گردو: یک پیمانه
دارچین: یک قاشق چای خوری
پودر قند: یک دوم پیمانه (برای تزیین)

طرز تهیه:

ابتدا همه مواد میانی را در غذاساز ریخته و خرد کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه خمیر ابتدا کره نرم شده، روغن زیتون و پودر قند را مخلوط کرده و بعد از کمی مخلوط کردن تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید.

بعد آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
بعد خمیر را باز کرده و وسطش به اندازه یک قاشق چای خوری از مواد میانی گذاشته و گرد کنید.
رویش را با پانچ فشار دهید تا شکل دار شود.

طرز تهیه کلوچه محلی طرز تهیه کلوچه ساده و خوشمزه پذیرایی ساده و شیک بهترین سایت آشپزی آموزش کلوچه آشپزی ساده سریع و آسان

سپس در سینی فر چیده و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد ۲۰ دقیقه بپزید.
بعد رویش را بعد از سردشدن کامل با پودر قند تزیین کنید.

منبع: ماهنامه  سفره  ایرانی

نظرتان را ثبت نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

*