خانه / آشپزی / خوردن فلافل برای بدن مفید است یا مضر ؟ + جدول

خوردن فلافل برای بدن مفید است یا مضر ؟ + جدول

خوردن مواد غذایی ضروری برای حفظ سلامتی و استحکام بدن لازم است. فقط باید بدانید که کدام خوراکی ها؛ ارزش غذایی بالاتری دارند. در فرهنگ های مختلف تهیه غذا به روشهای گوناگونی صورت می گیرد که در نتیجه ترکیب های بیشماری از مواد غذایی حاصل میشود.

مواد لازم فلافل مضرات فلافل طرز تهیه فلافل خواص فلافل ارزش غذایی فلافل آموزش فلافل آموزش انواع فلافل

فلافل یکی از غذاهای اصیل، خوشمزه و پرخاصیت عربی به شمار می‌رود که به آسانی با نخود درست می‌شود. این غذای لذیذ در اکثر ساندویچی‌ها به عنوان یکی از پرفروش‌ترین غذاها شناخته می‌شود به شکلی که بسیاری از ساندویچی‌ها با کنار گذاشتن بقیه ساندویچ‌ها و غذاهای آماده و فست فودی خود، فلافل را به صورت سلف سرویس به مشتریان ارائه می‌کنند.

مواد لازم فلافل مضرات فلافل طرز تهیه فلافل خواص فلافل ارزش غذایی فلافل آموزش فلافل آموزش انواع فلافل

طرز تهیه فلافل

مواد لازم:

نخود پخته

۲ پیمانه (۴۵۰ گرم)

پیاز پوست کنده و خرد شده

۲ عدد متوسط

جعفری تازه ساتوری شده

۲ برگ

تخم مرغ

۲ عدد

سیر ریز خرد شده

۴ حبه

روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری

نمک

به میزان لازم

فلفل قرمز

کمی

خرده نان

در صورتی مصرف می کنیم که مایه فلافل چسبنده باشد

آرد

برای پوشاندن روی فلافل ها

 طرز تهیه:

  1. در ابتدای کار برای تهیه فلافل کمی روغن را داخل یک تابه یا قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا گرم شود. پیاز خرد شده را به همراه کمی نمک داخل روغن داغ کمی تفت می دهیم. حرارت را بسیار ملایم می کنیم تا پیازها کم کم بپزد و شفاف گردند.
  2. داخل یک کاسه بزرگ، نخود پخته، پیاز سرخ شده، سیر خرد شده و جعفری تازه ساتوری شده را می ریزیم و سپس تخم مرغ ها را داخل آن می شکنیم و کم نمک و فلفل قرمز داخل آن ریخته و آنها را کاملاً مخلوط می کنیم.
  3. مخلوط فلافل را داخل دستگاه غذا ساز می ریزیم تا نخودها کاملاً له شوند و مایه مناسبی به دست آید. اگر چسبندگی مایه کم بود، کمی خرده نان به آن می افزاییم.
  4. از مایه فلافل به اندازه یک گردو بر می داریم و آن را به شکل توپهایی به قطر ۳ سانتیمتر در می آوریم و آنها را داخل آرد می غلطانیم تا سطح آنها با آرد پوشیده گردد.
  5. داخل یک تابه مناسب به اندازه ۳ انگشت روغن زیتون می ریزیم و آن را روی حرارت می گذاریم تا داغ گردد . پس از داغ شدن روغن زیتون، فلافل ها را داخل آن می ریزیم و آنها را به مدت حدود ۴ دقیقه سرخ می کنیم تا رنگ آنها قهوه ای شوند. سپس آنها را از روغن در می آوریم و روی کاغذ آشپزخانه می گذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. در زمان پخت فلافل توجه داشته باشید که شعله آنقدر زیاد نباشد که روغن بسوزد و فلافل مغزپخت نشود.

فهرست مواد مغذی

مواد لازم فلافل مضرات فلافل طرز تهیه فلافل خواص فلافل ارزش غذایی فلافل آموزش فلافل آموزش انواع فلافل

فلافل

توجه فرمائید که این مقادیر مربوط به مواد مغذی موجود در ۱۰۰ گرم از است.

نخود

انرژی۲۲۴٫۳کیلوکالری
آب۵۲گرم
کربوهیدرات۲۷٫۵گرم
پروتئین۹٫۱۵۵گرم
چربی۹٫۱۲گرم
فیبر خوراکی۶٫۹۰۱گرم
کلسیم۴۴٫۳۷میلی گرم
فسفر۱۴۵٫۱میلی گرم
آهن۲٫۳۰۳میلی گرم
روی۱٫۴۶۸میلی گرم
مس۰٫۲۳۶میلی گرم
پتاسیم۲۸۳٫۱میلی گرم
سدیم۳۵۵٫۶میلی گرم
منیزیوم۴۰٫۱۴میلی گرم
ویتامین آ ( رتینول)۲٫۸۵۶واحد
بتاکاروتن۲٫۸۵۶میکرو گرم
آ.توکوفرول۰٫۴۱۲میلی گرم
ویتامین ث۱٫۲۷۱میلی گرم
ویتامین ب۱۰٫۱۰۶میلی گرم
ویتامین ب۲۰٫۰۸۱میلی گرم
ویتامین ب۶۰٫۱۳۷میلی گرم
ویتامین ب۱۲۰٫۰۱۸میکرو گرم
نیاسین۰٫۵۴۲میلی گرم
فولات۸۸٫۳۸میکرو گرم
اسید چرب اشباع۲٫۶۱۶گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع۱٫۹۶۸گرم
اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع۳٫۶۲۷گرم
کلسترول۶٫۸۳۱میلی گرم
سرین۲۷۶میلی گرم
قند۴٫۷۵۴گرم
گلوکز۰٫۱۲۳گرم
مالتوز۰٫۲۴۳گرم
ساکاروز۰٫۱۲۳گرم
فروکتوز۰٫۱۲۳گرم
گالاکتوز۰٫۱۲۳گرم

مواد لازم فلافل مضرات فلافل طرز تهیه فلافل خواص فلافل ارزش غذایی فلافل آموزش فلافل آموزش انواع فلافل

تخم مرغ

انرژی۳۵۸کیلوکالری
آب۴۸گرم
کربوهیدرات۱٫۷۸۲گرم
پروتئین۱۶٫۷۵گرم
چربی۳۰٫۸۶گرم
خاکستر۱٫۷۷گرم
کلسیم۱۳۷میلی گرم
فسفر۴۴۸٫۱میلی گرم
آهن۳٫۵۳۱میلی گرم
روی۳٫۱۱۱میلی گرم
مس۰٫۰۲۵میلی گرم
پتاسیم۹۳٫۸۳میلی گرم
سدیم۴۲٫۸میلی گرم
منیزیوم۹٫۰۱۲میلی گرم
منگنز۰٫۰۶۹میلی گرم
ویتامین آ ( رتینول)۵۸۴واحد
ویتامین ک۱۴۶٫۹میکرو گرم
ویتامین ب۱۰٫۱۷میلی گرم
ویتامین ب۲۰٫۶۳۸میلی گرم
ویتامین ب۵۳٫۸۰۷میلی گرم
ویتامین ب۶۰٫۳۹۲میلی گرم
ویتامین ب۱۲۳٫۱۱۱میکرو گرم
نیاسین۰٫۰۱۵میلی گرم
فولات۱۴۶٫۱میکرو گرم
اسید چرب اشباع۹٫۵۴۷گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع۴٫۱۹۸گرم
اسید چرب با یک پیوند غیر اشباع۱۱٫۷۳گرم
کلسترول۱۲۹۷میلی گرم
LIFA۳٫۵۳۹گرم
والین۹۳۲٫۹میلی گرم
لیسین۱۳۳۰میلی گرم
leu۱۴۷۲میلی گرم
ILE۸۴۸٫۱میلی گرم
تریپتوفان۱۹۵٫۹میلی گرم
هیستیدین۴۳۴٫۲میلی گرم
سیستئین۳۰۰میلی گرم
متیونین۴۱۶میلی گرم
THR۸۹۰٫۱میلی گرم
تیروزین۷۴۶٫۱میلی گرم
فنیل آلانین۷۱۶میلی گرم
سرین۱۰۰میلی گرم

سیر

انرژی۱۴۹کیلوکالری
آب۵۸گرم
کربوهیدرات۳۳٫۰۷گرم
پروتئین۶٫۳۶۷گرم
چربی۰٫۵گرم
خاکستر۱٫۵گرم
فیبرخام۱٫۵گرم
فیبر خوراکی۲٫۱گرم
کلسیم۱۸۱میلی گرم
فسفر۱۵۳میلی گرم
آهن۱٫۷میلی گرم
روی۱٫۱۶۷میلی گرم
مس۰٫۳۶۷میلی گرم
پتاسیم۴۰۰میلی گرم
سدیم۱۷میلی گرم
منیزیوم۲۵میلی گرم
سلنیوم۰میلی گرم
منگنز۱٫۶۶۷میلی گرم
ویتامین ث۳۱٫۲میلی گرم
ویتامین ب۱۰٫۲میلی گرم
ویتامین ب۲۰٫۱میلی گرم
ویتامین ب۵۰٫۶میلی گرم
ویتامین ب۶۱٫۲۲۳میلی گرم
نیاسین۰٫۷میلی گرم
فولات۳٫۱میکرو گرم
اسید چرب اشباع۰٫۱گرم
اسید چرب با چند پیوند غیر اشباع۰٫۲۳۳گرم
LIFA۰٫۲۳۳گرم
والین۲۹۱میلی گرم
لیسین۲۷۳میلی گرم
leu۳۰۸میلی گرم
ILE۲۱۷میلی گرم
تریپتوفان۶۶میلی گرم
هیستیدین۱۱۳میلی گرم
سیستئین۶۵میلی گرم
متیونین۷۶میلی گرم
THR۱۵۷میلی گرم
تیروزین۸۱میلی گرم
فنیل آلانین۱۸۳میلی گرم
قند۱گرم

آرد

نرژی۳۵۸٫۶کیلوکالری
آبگرم
کربوهیدرات۵۹٫۱۷گرم
پروتئین۱۶٫۰۲گرم
چربی۷٫۰۱۵گرم
فیبر خوراکی۸٫۰۴۵گرم
کلسیم۵۱۱٫۳میلی گرم
آهن۰٫۴۸۱میلی گرم
پتاسیم۸۲۹٫۳میلی گرم
سدیم۸٫۰۴۵میلی گرم
اسید چرب اشباع۱گرم
قند۱گرم

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*