خانه / آشپزی / طرز تهیه محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه

طرز تهیه محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه

محلبی معروف ترین دسر کشور ترکیه و شبیه فرنی خودمان است. انواع و اقسام روش پخت هم دارد. در اینجا دو روش پخت محلبی تقدیمتان می شود .

محلبی، یک دسر ترکیه ای خوشمزه می باشد و آشنایی با طریقه ساخت محلبی ترکیه و چشیدن طعم آن، عاملی است تا جای خود را در میان وعده های غذای تان باز کند و در کنار خانواده از طعم خوشمزه ی این دسر لذت ببرید.

روش اول تهیه محلبی:

مواد لازم
۱ کیلو شیر
۱ لیوان پودر شکر
۳ ق.غ آرد
۳ ق.غ نشاسته ذرت
به مقدار لازم وانیل
۱ ق.م مارگارین

نکات آشپزی جدید خوب محلبی با نشاسته محلبی با ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه محلبی طرز تهیه شیرینی شیرینی عید خانگی بدون فر شیرینی عید شیرینی پزی دسر ساده و سریع دسر خوشمزه و خوشگل دسر ترکیه ای خلاقیت آشپزی تزیین دسر انواع شیرینی خانگی انواع دسر اخبار آشپزی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

طرز تهیه:
برای تهیه محلبی ابتدا همه مواد را با هم مخلوط کرده میپذیم. بعد از پخت اجاق را خاموش کرده و مواد پخته شده را با همزن به مدت ۳-۵ دقیقه هم بزنید. بعد از هم زدن مواد را داخل ظرف یا قالب مورد نظر بریزید. برای روی دسر، ژله توت فرنگی درست کرده اضافه کنید و با توت فرنگی تزیین کنید.

روش دوم تهیه محلبی

مواد لازم
آرد برنج  ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت  ۱/۴ پیمانه
شکر  ۱.۵ پیمانه
آب  ۱ پیمانه
شیر  ۷ پیمانه
گلاب  ۱/۲ پیمانه
خلال پسته   به مقدار لازم

نکات آشپزی جدید خوب محلبی با نشاسته محلبی با ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه محلبی طرز تهیه شیرینی شیرینی عید خانگی بدون فر شیرینی عید شیرینی پزی دسر ساده و سریع دسر خوشمزه و خوشگل دسر ترکیه ای خلاقیت آشپزی تزیین دسر انواع شیرینی خانگی انواع دسر اخبار آشپزی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

طرز تهیه محلبی
۱- ابتدا آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در کاسه‌ای مخلوط می‌کنیم تا کاملا گلوله‌های آرد و نشاسته در آب باز شود.
۲- شیر و شکر را در قابلمه‌ای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده تا شکر در شیر حل شود.
۳- آن را مرتب هم میزنیم و پس از حل شدن شکر در شیر، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم تا کاملا محلبی غلیظ شود.
۴-  حرارت را خاموش کرده، گلاب را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. محلبی را در کاسه‌های یک‌ نفره یا ظرف مورد نظر ریخته و تا زمان سرو در یخچال خنک می‌کنیم و قبل از سرو با خلال پسته یا میوه دسر را تزیین می‌نماییم.

 

نکاتی درخصوص
توجه کرده که از ابتدای قرار دادن ظرف روی حرارت تا انتها این دسر باید هم‌زده شود، در غیر این صورت سریع در قابلمه ته می‌گیرد
می‌توانید قالب سیلیکون یا مخصوص دسر را چرب کرده، محلبی را در قالب ریخته، در یخچال قرار داده تا دسر کاملا ببندد، سپس در ظرف سرو برگردانده تا از قالب جدا شود و تزیین کنید.

می تونین برای تزیین محلبی از لایه ای ژله اسفاده کنین. به این صورت که اول ژله و در صورت تمایل میوه و ژله را در قالب بریزین یعد از اینکه بست یک لابه محلبی روی اون قرار داده و بعد از سفت شدن قالب رو برگردونین

می تونین محلبی رو در دو رنگ تهیه و تزیین کنید.

نکات آشپزی جدید خوب محلبی با نشاسته محلبی با ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه محلبی طرز تهیه شیرینی شیرینی عید خانگی بدون فر شیرینی عید شیرینی پزی دسر ساده و سریع دسر خوشمزه و خوشگل دسر ترکیه ای خلاقیت آشپزی تزیین دسر انواع شیرینی خانگی انواع دسر اخبار آشپزی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر نکات آشپزی جدید خوب محلبی با نشاسته محلبی با ژله مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه محلبی طرز تهیه شیرینی شیرینی عید خانگی بدون فر شیرینی عید شیرینی پزی دسر ساده و سریع دسر خوشمزه و خوشگل دسر ترکیه ای خلاقیت آشپزی تزیین دسر انواع شیرینی خانگی انواع دسر اخبار آشپزی آموزش انواع شیرینی آموزش انواع دسر آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

تزیین محلبی با ژله یا پاستیل

منبع : تصویر زندگی

نظرتان را ثبت نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

*