خانه / آشپزی / طرز تهیه خورشت کنگر

طرز تهیه خورشت کنگر

حالا که فصل کنگر آمده بهترین فرصت است که خورشتش را درست کنیم و از طعم آن لذت ببریم. این خورشت خوشمزه را می‌توانید برای افطار درست کنید و لذت ببرید.

نکات آشپزی جدید خوب مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی غذای مناسب افطار غذای افطاری برای مهمان طریقه مصرف کنگر کوهی راز خوشمزگی خورشت کنگر خورشت کنگر ساده خلاقیت آشپزی بهترین غذا افطاری بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم اخبار آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مواد لازم:

کنگر:۱ کیلوگرم

گوشت ماهیچه: نیم کیلو

پیاز داغ: ۲ تا ۳ قاشق

آبغوره: نصف پیمانه

رب گوجه: ۲ ق س

غوره: ½ پیمانه

زعفران و دارچین: به میزان لازم

نمک: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

جعفری: ۱۰۰ گرم

نعناع: ۵۰ گرم

نکات آشپزی جدید خوب مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی غذای مناسب افطار غذای افطاری برای مهمان طریقه مصرف کنگر کوهی راز خوشمزگی خورشت کنگر خورشت کنگر ساده خلاقیت آشپزی بهترین غذا افطاری بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم اخبار آشپزی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. گوشت را به مقداری زردچوبه آغشته کنید و در روغن سرخ کنید؛ بعد از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری آب جوش داخل ظرف گوشت بریزید و بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

۲. کنگر‌ها را هم در مقداری روغن سرخ کنید. بعد از نیم‌پز شدن گوشت، کنگر‌های سرخ شده و نعنا و جعفری را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت و کنگر کنار هم پخته شوند و در حین پخت فلفل و نمک را هم به آن‌ها اضافه کنید.

۳. رب گوجه فرنگی و آبغوره را هم به همراه غوره به خورشت اضافه کنید و در آخر پیاز داغ، دارچین و زعفران را داخل خورشت بریزید و بعد از اینکه خورشت جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید و در کنار برنج سفید سرو کنید.

منبع : ایرنا زندگی

نظرتان را ثبت نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

*