طرز تهیه رولت بوقلمون مرحله به مرحله

1

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم رولت بوقلمون فوت و فن آشپزی غذای لوکس غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه رولت بوقلمون سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی خانگی

مواد لازم :

سینه بوقلمون ۱ عدد

تخم مرغ ۲ عدد

نعنا خشک ۲ قاشق چایخوری

سیر ۵ حبه

گشنیز خرد شده ۱ لیوان

جعفری خرد شده ۱ لیوان

ترخون ۱/۴ لیوان

هویج ۲ عدد

رب گوجه فرنگی یا سس قرمز ۴ قاشق غذاخوری

لوبیا سبز ۲۰ عدد

زرشک ۱/۴ لیوان

کالباس ۱۰ ورقه

کدو حلوایی مقداری

روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

طرز تهیه :

تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با مقداری نمک و فلفل بزنید تا کف کند سپس زرشک ، گشنیز ، جعفری ، نعنا خشک و ترخون را اضافه و مخلوط کنید.

داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و مایه ای که اماده کرده اید را داخل روغن داغ بریزید و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید ( روش تهیه مانند کوکو سبزی است اما نیازی به سرخ شدن بیش از اندازه نیست ).

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم رولت بوقلمون فوت و فن آشپزی غذای لوکس غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه رولت بوقلمون سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی خانگی

سینه بوقلمون را ۱ شب در یخچال استراحت دهید تا خوب سرد شود سپس سینه بوقلمون را از پشت ( بخش چربی پوست زیر کار باشد ) ، روی سطح کار قرار دهید و بکوبید تا پهن شود ( روی ان کیسه فریزر قرار میدهید و آرام میکوبید تا پهن شود ).

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم رولت بوقلمون فوت و فن آشپزی غذای لوکس غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه رولت بوقلمون سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی خانگی

پس از اینکه سینه بوقلمون پهن شد سیرها را از وسط نصف کنید و روی سطح گوشت قرار دهید سپس سبزی آماده را در مرکز آن قرار دهید و روی آن را با چند لایه کالباس پر کنید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم رولت بوقلمون فوت و فن آشپزی غذای لوکس غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه رولت بوقلمون سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی خانگی

هویج ها را پوست بکنید و به صورت نوارهایی بلند و باریک برش بزنید ، کدو حلوایی را نیز به شکل و اندازه هویج ببرید و کنار برش های هویج قرار دهید و در انتها نیز لوبیاها را روی مواد بگذارید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم رولت بوقلمون فوت و فن آشپزی غذای لوکس غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه رولت بوقلمون سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی خانگی

سینه بوقلمون را از دو طرف با دقت جمع کنید به صورتی که مواد در مرکز سینه بوقلمون قرار بگیرد ( همانند رولت جمع کنید ) ، با استفاده از نخ یا سیم اطراف بوقلمون را خوب ببندید و روی سطح پوست و همچنین لایه بین گوشت و پوست را با مقداری روغن زیتون ماساز دهید و در انتها نمک و فلفل بپاشید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم رولت بوقلمون فوت و فن آشپزی غذای لوکس غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه رولت بوقلمون سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی خانگی

داخل ظرف فر چند عدد سیب زمینی ، پیاز ، هویج ، سیر یا موسیر و … بریزید و گوشت بوقلمون را روی این مواد قرار دهید سپس روی ظرف را کامل با آلمینیوم بپوشانید و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم رولت بوقلمون فوت و فن آشپزی غذای لوکس غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه رولت بوقلمون سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی بهترین کتاب آشپزی بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی خانگی

پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید و پوشش المینیومی را بردارید و مجدد به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت بوقلمون طلایی شود ( در این مرحله ۱ لیوان اب داخل ظرف بریزید تا رطوبت در ته ظرف موجب سوختن سبزیجات نشود ).

پس از پخت بوقلمون را از فر خارج کنید و پوشش آلمینیومی را مجدد روی گوشت قرار دهید ( برای حفظ رطوبت گوشت ) ، ۱۵ دقیقه صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود سپس پوشش را بردارید و گوشت را به صورت رولت برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو  کنید.

منبع : ایران کوک

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. یه آدمه ساده و بدبخت می گوید

    لعنت بر تک تک مسئولین … سایپا… ۲۳ شهریور تکمیل وجه کردم تا حالا هر چی زنگ زدم گفتن تا ۲۳ آذر فاکتور میشه حالا که نود روز هم گذشته عوضی های دزد بی پدر میگن تحویل که نود روزه نیست فاکتور شدن نود روزه هست خب عوضی تو طرح فروشتون بزنین فاکتور نود روزه نه تحویل نود روزه حالا که ۹۵ روز از اون تاریخ گذشته آشغالهای کثافت با وقاحت تمام میگن از زمان احراز صلاحیت محاسبه میشه آشنا درس طرحتون رو به مردم بدبخت بگین دیگه ببینم این لگن های شما کسی سمتش میاد واقعا عوضی هستین شما یکم از ایرانخودرو یاد بگیرین