طرز تهیه حلیم بادمجان مجلسی

0

می‌گویند ریشه این غذا، به شهرهای کویری ایران برمی‌گردد و حلیم بادمجان در سفره کرمانی‌ها، اصفهانی‌ها و شیرازی‌ها، جایگاه ویژه‌ای دارد. برای تهیه این غذا، دستورهای متفاوتی وجود دارد. بعضی‌ها دوست دارند حلیم بادمجان را با لپه و برنج بپزند و بعضی دیگر طعم این غذا را با عدس دوست دارند. در ادامه این مطلب، ما یکی از دستورهای محبوب تهیه حلیم بادمجان مجلسی را با شما در میان می‌گذاریم.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم حلیم بادمجان فوت و فن آشپزی غذای مناسب افطار غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه حلیم بادمجان سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی تزیین حلیم بادمجان بهترین کتاب آشپزی بهترین غذا افطاری بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

مواد لازم برای تهیه حلیم بادمجان مجلسی

بادمجان  ۲ کیلو

گوشت گردن  ۳۰۰ گرم

عدس  ۱ لیوان

پیاز  ۳ عدد

دارچین  نصف قاشق چایخوری یا یک عدد چوب دارچین

نعناع خشک  ۲ قاشق غذا خوری

کشک  ۱ پیمانه

مغز گردو خرد شده  ۱ فنجان

سیر  ۳-۴ حبه

روغن،نمک،فلفل سیاه،زردچوبه  به مقدار لازم

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم مواد لازم حلیم بادمجان فوت و فن آشپزی غذای مناسب افطار غذای افطاری برای مهمان طرز تهیه حلیم بادمجان سفره افطاری مجلسی خلاقیت آشپزی تزیین حلیم بادمجان بهترین کتاب آشپزی بهترین غذا افطاری بهترین سایت آشپزی افطاری چی درست کنم افطاری چی بپزم آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر

طرز تهیه حلیم بادمجان:

مرحله اول:

در یک قابلمه، کمی پیاز را تفت دهید، گوشت گردن را در پیازها بیندازید و خوب تفت دهید. سپس زردچوبه و چوب دارچین را با گوشت سرخ کنید و روی آن دو لیوان آب جوش بریزید. حدود یک ساعت و نیم به گوشت‌ها برای پخته شدن زمان دهید.

مرحله دوم:

در همین زمان بادمجان‌ها را پوست کنده و حلقه‌ای خرد کنید. سپس آنها را نیم ساعت در آب سرد بگذارید تا تلخی‌شان گرفته شود. بادمجان‌ها را بعد از خارج کردن از آب خشک کرده و سپس سرخ کنید.

مرحله سوم:

بعد از پختن گوشت، استخوان‌ها را جدا کرده، بادمجان سرخ شده را به آنها اضافه کنید و با گوشت‌‎کوب برقی، بکوبید. قرار نیست گوشت‌ها و بادمجان‌ها به مخلوطی یکدست تبدیل شوند، بلکه کافی است از حالت تکه شده، به حالت ریش شده در بیایند.

مرحله چهارم:

عدس را به گوشت و بادمجان اضافه کنید و برای حدود یک ساعت دیگر به پخت ادامه دهید. در این فاصله بارها با ملاقه مواد در حال پخت را هم بزنید تا حالت کشسانی پیدا کنند.

مرحله پنجم:

دو پیاز باقی مانده را مویی و باریک خرد کنید و در یک تابه به خوبی سرخ کنید. سپس یک قاشق چایخوری سرپر زردچوبه روی پیازها بریزید و کمی تفت دهید.

مرحله ششم:

پیازها را از تابه خارج کنید و به جایشان پودر نعناع خشک را بریزید و تفت دهید. مراقب باشید که نعناع‌ها روی شعله زیاد قرار نگیرند و نسوزند.

مرحله هفتم:

نیمی از نعناع‌ها و پیازهای سرخ شده را در قابلمه در حال پخت بریزید و باقی آن را برای تزیین نگه‌دارید.

مرحله هشتم:

تابه را بشویید تا خرده‌های پیاز و نعناع در آن نماند. سپس روی اجاق بگذارید و کمی روغن در آن بریزید. حبه‌های سیر را رنده یا له کنید و در روغن سرخ کنید.

مرحله نهم:

وقتی حلیم به قدر کافی پخت، کشک را به مواد اضافه کنید و ۵ دقیقه بعد حلیم را از روی حرارت بردارید و در ظرف دلخواه بکشید.

مرحله دهم:

زعفران را دم کنید و با دو قاشق کشک مخلوط کرده و برای تزیین روی حلیم از آن استفاده کنید. با گردو، سیر داغ، پیاز سرخ شده و نعناع‌داغ حلیم بادمجان مجلسی را تزیین و سرو کنید.

منبع : وب سایت کاله

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ