طرز تهیه مربای توت سیاه خانگی نوبرانه و خوشمزه

0

طبع شاتوت سرد و‌ تر و مربای شاتوت معتدل بوده؛ مربای شاتوت حاوی انواع ویتامین‌های A.، E.، C. و B. کمپلکس، B۳، B۶، K.، آهن، پتاسیم، منگنز، منیزیم و اسید فولیک است.

این مربا به علت داشتن ویتامین‌های A.، E. و C. آنتی اکسیدانی بسیار قوی است و بدن را در برابر انواع عفونت‌ها مانند عفونت‌های مجاری ادراری، التهاب‌ها و سرطان‌ها محافظت می‌کند.

پتاسیم موجود در مربای شاتوت نقش موثری در بهبود عملکرد قلب و کنترل فشار خون دارد؛ این مربا خون‌ساز و متعادل‌کننده صفراست و خون را هم تصفیه می‌کند.

مربای شاتوت برای مبتلایان به بیماری‌های کبد به ویژه افرادی که دچار سیروز کبدی هستند، بسیار مفید است.

مصرف مربای شاتوت موجب بهبود عملکرد مغز می‌شوند،  آنتوسیانین و فلاوانول از جمله فلاونوئید‌های موجود در میوه شاتوت هستند؛ مصرف این میوه همراه با عسل بر عملکرد هیپوکامپ اثر می‌گذارد و از طریق فعال‌سازی پروتئین خاصی موجب تقویت حافظه می‌شود؛ هیپوکامپ بخشی از مغز است که بر حافظه کوتاه و بلند مدت و یادگیری اثر دارد.

مواد لازم:

  • توت سیاه: یک کاسه
  • شکر: یک کاسه
  • آب: یک و نیم کاسه
  •  آبلیمو : ۱ قاشق مرباخوری

مربای توت سیاه فوت و فن آشپزی طرز تهیه مربای توت سیاه دستور پخت مربای شاتوت خواص شاتوت بهترین سایت آشپزی انواع مربای مجلسی انواع مرباهای فانتزی آموزش آشپزی آشپزی ساده سریع و آسان

طرز تهیه و دستور پخت:

دم توت‌ها را بگیرید و آن‌ها را بشویید. (خیلی نشویید تا توت‌ها له نشوند.)

توت ها را همراه شکر به صورت لایه لایه داخل قابلمه ریخته یک شب در یخچال قرار دهید.

وقتی غلیظ شد در دقایق پایانی آبلیمو را به آن اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه شعله را خاموش کنید.

صبر کنید تا خنک شود سپس آن را در ظرف شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

اگر آب مربا زیاد است می‌توانید مربا را از یک صافی عبور دهید و کمی شربت آن را بگیرید و از آن برای تهیه یک شربت طبیعی و سالم استفاده کنید.

آموزش تصویری مربای توت سیاه

نکات کلیدی تهیه مربا شاه توت:

– با افزودن کمی ژلاتین، زمان پخت کمتر شده، شکر غلیظ می شود و مربای خوشمزه تری خواهید داشت.

– میتوانید شاتوت ها را با دم نیز استفاده کنید. زیرا نرم بوده و قابل جویدن هستند.

– برای جدا کردن راحت تر دم شاتوت از آن، شاتوت ها را در کیسه فریز کنید و بعد آن ها را تکان دهید تا دمشان جدا شود.

– برای استرلیزه کردن مربا شاه توت، شیشه های مربا را در قابلمه آب قرار دهید روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش آید. هنگام جوش آمدن آن در قابلمه را بردارید و بعد از ۱۰ دقیقه جوشیدن آن را از روی شعله بردارید.

ساتین

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ