معرفی سایت بیک آکادمی
معرفی سایت بیک آکادمی
در این مقاله تصمیم گرفتیم سایت بیک آکادمی را به شما معرفی کنیم تا بیشتر مجموعه ما را بشناسید. بیک آکادمی، یک آموزشگاه آشپزی است که برگذارکننده دورههای شیرینیپزی، انواع فینگرفود، نان و … است. شرکت در دورههای این مجموعه برای افراد علاقمند به دورههای آشپزی از سطح مبتدی تا پیشرفته و حرفهای توصیه میشود. برای اطلاعات بیشتر و آشنایی با گروه بیک آکادمی به آدرس https://bakeacademy.org/ مراجعه کنید.
آشپزی یکی از هنرهای روز دنیاست که در سطح بینالملل هم از این حرفه استقبال میشود. اگر شما این هنر را به صورت حرفهای آموزش ببینید؛ میتوانید در هر نقطهای از جهان و در هر کشوری با کمک آن درآمدزایی کنید. پس از شرکت در دورههای بیک آکادمی میتوانید انواع غذاهای ملل مختلف، فینگرفودها، میانوعدههای متنوع و … را برای خود آشپزی کنید. همچنین میتوانید قدم بزرگی در جهت سلامتی و تناسب اندام خود بردارید.
ما در مجموعه حرفهای بیک آکادمی، از اساتید مجرب و باسابقهای که در دورههای تخصصی آشپزی در داخل و خارج از کشور آموزش دیدند؛ استفاده میکنیم و تمام اساتید ما دارای مدارک معتبر آشپزی هستند. ما در بیک آکادمی افتخار میزبانی بیش از ۳۰۰۰ هنرجو موفق را داریم که نشاندهنده حرفهای بودن ماست. با شرکت در دورههای تخصصی بیک آکادمی آشپزی را به طور پیشرفته یاد میگیرید و میتوانید رستورانی برای خود تاسیس کرده و به آشپزی به چشم یک حرفه و شغل نگاه کنید. در این کلاسها همه نکاتی که لازم است در آشپزی آموزش ببینید را به شما یاد میدهیم و پس از اتمام کلاسها، به شما مدرک معتبر آشپزی را ارائه میدهیم.
ویژگی برجسته دیگری که بیک آکادمی را از سایر رقبا متمایز کرده است، برگزاری دورههای تئوری است. همچنین ما جزء معدود آکادمیهایی هستیم که برای راحتی هنرجویان خود، فروشگاه مواد غذایی راهاندازی کردیم تا در تهیه مواد اولیه، شما عزیزان با مشکل روبهرو نشوید. همچنین فضایی که برای شما هنرجویان گرامی درنظر گرفتیم، یک فضا زیبا با رعایت پروتکلهای بهداشتی است تا در محیطی کاملا بهداشتی این هنر را یاد بگیرید.
با آشپزی درآمدزایی کنید!
همانطور که در ابتدا مقاله هم خدمت شما گفتیم اگر این هنر را تا سطح پیشرفته یاد بگیرید، میتوانید به آن به چشم یک حرفه نگاه کنید و درآمدزایی داشته باشید. بنابراین همه چیز به خودتان بستگی دارد! راهاندازی رستوران یکی از ایدههایی است که ممکن است به ذهن شما خطور کند و شاید تصور کنید که کار ساده و راحتی است. اما واقعیت ماجرا اینجاست که راهاندازی و مدیریت رستوران سختیها و چالشهای خاص خود را دارد، که شما باید با افرادی که در این زمینه مهارت و تجربه دارند مشورت کنید. همچنین میتوانید به بخش رسپی های بیک آکادمی که برای شما از قبل آماده کردیم، سری بزنید تا با طرز تهیه انواع خوراکی های خوشمزه و لذیذ با سبک خاص استفاده کنید.
امروزه به علت کمبود وقت و تنبلی، بیشتر افراد تصمیم میگیرند غذاهای خود را از بیرون سفارش دهند، بنابراین نیاز به تاسیس و راهاندازی رستوران کاملا مشهود است. آینده رستورانداری و صنعت غذا بسیار روشن است ولی واقعیت این است که بسیاری از مدیران رستورانها در سالهای اولیه تاسیس خود، با شکست روبهرو میشوند و تصمیم میگیرند که شغل خود را تغییر دهند. بنابر تحقیقاتی که کارشناسان بیک آکادمی درباره علت شکست این مشاغل انجام دادند، به این نتیجه رسیدند که؛ صاحبان این نوع کسب و کارها به علت نداشتن برنامهریزی دقیق و ناآگاهی از اصول اولیه مدیریتی، با شکست مواجه شدند. پس هر چه برنامهریزی دقیقتر و اهداف روشنتری داشته باشید درصد موفقیت شما هم بیشتر میشود.
نکته: یکی از مهمترین اصولی که باعث موفقیت شما در این حوزه میشود کسب رضایت مشتری است. فراموش نکنید که همیشه حق با مشتری است.
نحوه برگزاری کلاسهای آموزشی در بیک آکادمی
سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که نحوه برگزاری کلاسها در بیک آکادمی به چه صورت است؟ این دورهها شامل چه آموزشهایی است؟ ما در این دورهها انواع خوراکهای ملل مختلف، سالاد، شکلات، شیرینی، دسر و … را به شما آموزش میدهیم که نمونههایی از دورههایی که بیشترین متقاضی را داشتند را به شرح زیر برای شما آماده کردیم. همچنین شما برای اطلاعات کاملتر میتوانید به دوره های آموزشی بیک آکادمی که برای شما تهیه کردیم مراجعه کنید.
آموزش خوراکهای ملل
در این دوره به آموزش انواع غذاهای مطرح جهان میپردازیم. این دوره برای تمام افراد از سطح مبتدی تا حرفهای مناسب است. همچنین نحوه برگزاری آن هم به صورت دمو و حضوری است که با رعایت تمام پروتکلهای بهداشتی پذیرا شما هنرجویان گرامی هستیم.
مواردی که در این دوره به شما آموزش میدهیم شامل:
- چیکن آسادو
- کاری قرمز
- کابلی پلو
- مولی
- شین شیم
- فیش فینگر
- بیبیمباپ
- پیری پیری
- ریزوتو با سس سیر
- جالفرزی با برنج کاری
آموزش سالاد بار
این دوره مناسب افرادی مبتدی و حرفهای است که نحوه برگزاری این دورهها نیز به صورت دمو و حضوری است. به علت رعایت پروتکلهای بهداشتی، پذیرای تعداد محدودی از هنرجویان هستیم.
مواردی که هنرجو در این دوره آموزش میبیند شامل:
- سالاد سبزیجات آسیایی
- کاب سالاد مرغ و پاپریکا
- سالاد والدورف
- سالاد گرم اسفناج و نخود
- لیتل جم تاکو سالاد
- سالاد برنج قهوهای
- سالاد گرم سیب زمینی تنوری و بیکن
- سالاد فیله استیک با ذرت گریل
- سالاد نودل تایلندی
- سس ارده و ماسالا
- سس فلفل دلمهای کبابی
- سس پیاز کاراملی
- سس ریحان و کدو
- وینگرت پیاز بنفش و رزبری
- وینگرت خردل و بالزامیک
- وینگرت ترخون
- وینگرت زنجفیل
- وینگرت واسابی
ورکشاپ مقدماتی نانوایی
این دوره برای افرادی است که هیچگونه اطلاعاتی درباره پخت نان ندارند و میخواهند پخت نان را تا سطح حرفهای و پیشرفته یاد بگیرند. در این دوره شما را با انواع نان و مواد اولیه و طریقه پخت نان با استفاده از اساتید مجرب آشنا میکنیم.
مواردی که در این دوره به شما آموزش میدهیم شامل:
- تئوری و آزمایشگاه
- کاربرد مواد اولیه
- فرآیند عمل آوری خمیر، تخمیر و پخت نان
- انواع پروسه های نانوایی (ارتیزان، صنعتی، خانگی)
- نان هایی که در این دوره آماده پخت میشوند:
- نان ساندویچی ساده
- نان جو
- نان تست
- نان شیرمال
- نان کراست لف
- کروسان
- نان خشک
- اِک مک
- نان بربری سنتی
- پیتزا آمریکایی
در پایان
اگر به هنر آشپزی علاقه دارید و میخواهید این هنر را به صورت حرفهای و پیشرفته یاد بگیرید حتما در دورههای آموزشی بیک آکادمی شرکت کنید، تا زیرنظر اساتید ماهر و باسابقه مجموعه ما، این هنر را یاد بگیرید.