خانه / آشپزی / طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ، خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ، خوشمزه و خانگی مرحله به مرحله

خورشت بامیه جز خورشت‌های خوشمزه و اصیل ایرانیه و طرفدار‌های مخصوص خودش رو داره، ولی ممکنه همیشه وقت کافی برای تهیه این خورشت با گوشت رو نداشته باشیم و ترجیح بدیم یه خورشت بامیه خوشمزه و سریع داشته باشم برای همین در این مطلب طرز تهیه این خورشت لذیذ با مرغ رو براتون میذارم که خیلی زود حاضره و از خوشمزگی هم چیزی کم نداره.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم موادلازم خورشت بامیه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خورشت بامیه خواص بامیه خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مواد لازم برای ۲ نفر

  • ۱ عدد سینه مرغ
  • ۱۰ الی ۱۵ عدد بامیه
  • ۱/۳ پیمانه غوره
  • ۶ الی ۸ عدد گوجه گیلاسی
  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۳۰ گرم کره
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم موادلازم خورشت بامیه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خورشت بامیه خواص بامیه خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

مراحل تهیه خورشت بامیه با مرغ

چون قصدمون اینه که این خورشت خیلی سریع آماده بشه پس ابتدا سینه مرغ رو خورد میکنیم تا سایزش کوچک‌تر شده و سریع بپزه.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم موادلازم خورشت بامیه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خورشت بامیه خواص بامیه خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

داخل یه ماهیتابه رب، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو میریزیم و با هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم موادلازم خورشت بامیه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خورشت بامیه خواص بامیه خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

حالا مرغ خورد شده رو هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا مرغ تغییر رنگ بده.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم موادلازم خورشت بامیه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خورشت بامیه خواص بامیه خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

بعد بلافاصله حدود یک لیوان آب به مرغمون اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا مرغ بپزه.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم موادلازم خورشت بامیه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خورشت بامیه خواص بامیه خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

تا مرغ نیم پز میشه بامیه هارو هم حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه با کره کمی تفت میدیم. تفت دادن بامیه با کره باعث لذیذ‌تر شدن مزه خورشتمون میشه.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم موادلازم خورشت بامیه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خورشت بامیه خواص بامیه خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

حدود یک ربع تا بیست دقیقه بعد مرغ نیم پز میشه و، چون بامیه هم از قبل تفت داده شده حالا نرم شده و پخته کلا بامیه در صورتی که خیلی بزرگ و زمخت نباشه خیلی زود میپزه. پس بامیه، گوجه گیلاسی و غوره رو با هم به خورشت اضافه می‌کنیم.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم موادلازم خورشت بامیه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خورشت بامیه خواص بامیه خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

حالا میذاریم تا کل مواد با خورشت قل بزنن تا مزه‌ها به خورد هم بره و مرغ هم مغز پخت بشه.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم موادلازم خورشت بامیه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خورشت بامیه خواص بامیه خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

چون آب این خورشت رو از ابتدا زیاد نریختیم و مرغ خورشت هم ریز خورد شده همون طور که دیدن خورشت بامیه با مرغمون زیر یک ساعت آماده میشه. حالا خورشتمون آماده سروه … نوش جان.

نکات آشپزی جدید خوب ناهار و شام خوشمزه چی بپزم موادلازم خورشت بامیه مجله آشپزی مثبت فوت و فن آشپزی طرز تهیه خورشت بامیه خواص بامیه خلاقیت آشپزی بهترین سایت آشپزی انواع پلو و خورشت آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی آشپزی مدرن آشپزی ساده سریع و آسان آشپزی خانگی آشپزی بدون فر آشپزی با مرغ

منبع : دو نفره

نظرتان را ثبت نمایید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد .بخش ‌های مورد نیاز علامت‌ گذاری شده ‌اند * *

*