دو دختر جوان خراسانی قربانی سوظن پدر

1

پدر بدبینی که به خاطر سوءظن دو دخترش را به قتل رسانده بود، دستگیر شد. این مرد که بعد از کشتن دخترانش متواری شده بود بعد از دستگیری ادعا کرد که دیگر از دست آبروریزی‌های آنها خسته شده بود به همین دلیل تصمیم گرفت تا دخترانش را به قتل برساند و به این بی‌آبرویی پایان دهد. وی در ادامه اعترافاتش گفت: با همدستی پسرم این کار را انجام دادم و او کمکم کرد تا دخترانم را به حوالی شهرستان‌مان بکشانم و آنها را بکشم. به همین علت از قبل اسلحه‌یی تهیه کردم و با شلیک گلوله آنها را کشتم. با پیدا شدن اجساد توسط پلیس، تیم آگاهی تربت جام، شهری که خانواده مقتولان در آن زندگی می‌کردند وارد عمل شد و یکی از عامل‌های این قتل را پدر خانواده دانست. در همان حین بود که پلیس متوجه متواری شدن پدر دختران شد. با بررسی‌های لازم، پلیس متوجه شد که پدر و دختران جوان از مدت‌ها پیش با هم اختلافاتی داشتند و با پیگیری این سرنخ، تحقیقات تخصصی پرونده ادامه یافت. با هماهنگی لازم با پلیس آگاهی رد پدر قاتل را گرفته و سرانجام در حوالی تایباد دستگیر شد.

سردار امیری‌مقدم، فرمانده انتظامی خراسان رضوی در تشریح این خبر گفت: این قتل از جمله قتل‌های خانوادگی و ناموسی است که باید مراحل قضایی خودش را طی کند. با بررسی‌های لازم و پیگیری پلیس متوجه شدیم این مرد که ۲ دختر ۲۵ و ۳۰ ساله‌اش را کشته بود در خانه یکی از خویشاوندانش پنهان شده است. بنابراین مخفیگاه شناسایی و قاتل دستگیر شد. امیری مقدم در ادامه افزود: پرونده هم‌اکنون در اختیار آگاهی خراسان رضوی است و از آنجا که این قتل از جمله قتل‌های ناموسی به شمار می‌آید درحال طی کردن مراحل قضایی است.

دکتر قاسمزاد، رفتارشناس این گونه قتل‌ها را ناشی از سوءظنی می‌داند که ناشی از بسترهای نامناسب فرهنگی و اختلال‌های روانی است. وی در این باره تاکید می‌کند: سوءظن یا بدبینی یکی از بیماری‌های اختلال شخصیت است که درآن فرد به نوعی دچار باورهایی است که هیچ گونه شکی به خودش راه نمی‌دهد و در او درونی شده است. احساس می‌کند که تمام افکارش عین واقعیت است و دیگران هستند که اشتباه می‌کنند. این گونه افراد همیشه درصدد توجیه رفتارهای خود و قانع کردن دیگران هستند.

قاسمزاد در مورد تاثیر فرهنگ بر تشدید این موارد از اختلال‌های روانی افزود: در جوامع و خانواده‌هایی که سنت بیشتر نمود پیدا می‌کند کنار آمدن افراد با این‌گونه بدبینی‌ها سخت‌تر است. به طور مثال همین خبر به قتل رساندن دو دختر جوان توسط پدرشان که دلیل اصلی‌اش سوءظن است، شاید ناشی از نوعی بدبینی افراطی باشد زیرا ممکن است این دختران به واسطه جوانی‌شان کاری را انجام دهند که با عقاید پدرشان جوردرنیاید بنابراین بدبینی پدر به این ماجرا دامن می‌زند و چنین حادثه‌یی رقم می‌خورد.

وی در ادامه گفت: این افراد در ظاهر اولیه به هیچ عنوان نشانی از اختلال‌های روانی‌شان که همان بیماری بدبینی است، دیده نمی‌شود و اصولا افرادی بسیار منضبط و تابع نظم هستند. آنها متاسفانه به علت درونی شدن این بیماری به خود اجازه هر رفتاری را که با عقایدشان مغایرت داشته باشند ، می‌دهند.

مرجع : اعتماد

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. یلدا می گوید

    قصاص هم که نمیشه راحت .این هم حکم واحترام … به زن