اردشیر امیرارجمند به ۱۶ سال حبس محکوم شد

0

به دنبال تشکیل و ارسال پرونده متهمان فتنه ۸۸ به دادسرای انقلاب، حکم غیابی برای یکی از متهمان فراری توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی صادر شد.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام اژه‌ای در شصت و پنجمین نشست خبری در خصوص فتنه ۸۸ گفت: ‌۷ نفر از متهمان فتنه ۸۸ غیابی محاکمه شدند. وی تصریح کرد: با توجه به صدور حکم و تأیید آن این احکام به اجرای احکام دادسرا رفته است. سخنگوی قوه قضائیه گفت: افرادی که محکومیتشان قطعی است از ۳ سال تا ۱۱ سال قطعی شده و اسامی را وقتی به اجرای احکام رفت معرفی می‌کنیم.
سران فتنه بیوگرافی اردشیر امیر ارجمند اخبار سیاسی
در همین زمینه، خبرنگار مشرق در پیگیری به عمل آمده درباره متهمان فتنه ۸۸، از محکومیت “اردشیر امیر ارجمند” مطلع شد. بر اساس اخبار به دست آمده، حکم غیابی متهم فتنه ۸۸ در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب توسط قاضی “ماشاءالله احمدزاده” صادر شده است. بر اساس این حکم، اردشیر امیرارجمند بر اساس سه عنوان اتهامی زیر به حبس محکوم شده است.
۱- ۱۰ سال حبس تعزیری به اتهام تأسیس و سازماندهی گروهک غیرقانونی و ضد امنیتی شورای هماهنگی راه سبز امید
۲- ۵ سال حبس به اتهام اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور
۳- یکسال حبس به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام
اردشیر امیر ارجمند، مشاور میرحسین موسوی بوده است. او برادر مسعود امیر ارجمند رئیس سازمان اطلاعاتی منافقین مستقر در پاریس است. ارجمند بعد از بازداشت در ایران و اعتراف به جاسوسی برای سرویس اطلاعاتی موساد و همکاری با سازمان مجاهدین خلق ایران در جریان شورش های خیابانی، به عنوان مرخصی از زندان خارج شده بود که به فرانسه گریخت و از این کشور پناهندگی گرفت و اکنون رئیس شورای موسوم به هماهنگی راه سبز امید و نماینده و مشاور ارشد موسوی در خارج از کشور است.
در سند ویکی لیس به نقل از یکی از دیپلمات های آمریکایی مورد اشاره آمده است: “در تاریخ ۲۰ ژانویه با دکتر امیررجمند مشاور حقوقی رهبر مخالفان (میر حسین موسوی) که پس از بازداشت از ایران فرار کرده است ملاقات کردیم.
اردشیر غیر قانونی‌ به ترکیه وارد شده است ولی‌ اقامت فرانسوی معتبر دارد. از دولت آمریکا درخواست کرد که با تضمین امنیت وی را به یکی‌ از دو کشور فرانسه یا آمریکا ببرد. ما به ایشان توضیح دادیم که دولت آمریکا قادر به کمکی‌ نیست که ناقض قوانین آمریکا یا ترکیه باشد.
دیپلمات های آمریکایی در این دیدار از مشاور ارشد موسوی درباره نوع حمایت های آمریکا سوال می کنند و وی در پاسخ می‌گوید: «از مبارزه داخلی‌ ما کنار بایستید» و «طرف جنبش را به صورت واضح نگیرید» چون این بهانه به دست رژیم می‌دهد”.
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ