اگر با افزایش قیمت نان ! و آنهم فقط یک نوع که بیشتر به چشم می خورد نان سنگکی که مانند بانک صادرات در سطح شهر با قیمت آزاد تولید و ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ عرضه و با زرنگی کنجد می زنند و گرانتر می کنند تا مردم که وقت ندارند همان را تهیه کنند.
حتی تنوع نان نداریم ( بربری – عراقی – تافتون )
قیمت آزاد نان بربری و… حداقل ۳۰% کمتر از سنگگ می باشد.
مردم اگر توان خرید۲۰۰۰ تومان نان را داشتند برنج تراریخته و ارسنیک دار هندی و پاکستانی را نمی خریدند و همان برنج شمال خودمان سر سفره ها بود – و شیر با نیز با همان افزایش قیمتش از روز دوم از سفره ها حذف نمی شد.
یادش بخیر شیر چند سال پیش چه سفی داشت و الان شیر در چه حالی است.
ای کاش حداقل نان ها کیفیت داشتند با این بلانکت و جوش شیرین که نان می زنند . خمیر بودن نان – بی خاصیت و بی کیفت شدن نان آیا واقعا ارزش داردهزینه بیهوده به پردازیم. وبه معده و سلامت خودمان صدمه بزنیم.
در پختها با حرارت مستقیم که گازوئیل و .. روی نان است و با صفحات فلزی که تاثیر خود را بر روی نان دارد . سیاهی پشت نان و سوختگی اش. ای وای ……..
ارزش غذایی کگندم دیگر نیست و اصراف نان با این تولید هر روز بیشتر از دیروز .
قدیم اگر یک هفته ان در سفره می ماند باز هم قابل خوردن بود الان اگر یک ساعت بماند باید به نمکی داده شود . بعد حرف از اقتصاد و اصراف می زنیم.
اگر با افزایش قیمت نان ! و آنهم فقط یک نوع که بیشتر به چشم می خورد نان سنگکی که مانند بانک صادرات در سطح شهر با قیمت آزاد تولید و ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ عرضه و با زرنگی کنجد می زنند و گرانتر می کنند تا مردم که وقت ندارند همان را تهیه کنند.
حتی تنوع نان نداریم ( بربری – عراقی – تافتون )
قیمت آزاد نان بربری و… حداقل ۳۰% کمتر از سنگگ می باشد.
مردم اگر توان خرید۲۰۰۰ تومان نان را داشتند برنج تراریخته و ارسنیک دار هندی و پاکستانی را نمی خریدند و همان برنج شمال خودمان سر سفره ها بود – و شیر با نیز با همان افزایش قیمتش از روز دوم از سفره ها حذف نمی شد.
یادش بخیر شیر چند سال پیش چه سفی داشت و الان شیر در چه حالی است.
ای کاش حداقل نان ها کیفیت داشتند با این بلانکت و جوش شیرین که نان می زنند . خمیر بودن نان – بی خاصیت و بی کیفت شدن نان آیا واقعا ارزش داردهزینه بیهوده به پردازیم. وبه معده و سلامت خودمان صدمه بزنیم.
در پختها با حرارت مستقیم که گازوئیل و .. روی نان است و با صفحات فلزی که تاثیر خود را بر روی نان دارد . سیاهی پشت نان و سوختگی اش. ای وای ……..
ارزش غذایی کگندم دیگر نیست و اصراف نان با این تولید هر روز بیشتر از دیروز .
قدیم اگر یک هفته ان در سفره می ماند باز هم قابل خوردن بود الان اگر یک ساعت بماند باید به نمکی داده شود . بعد حرف از اقتصاد و اصراف می زنیم.