ملاقات‌ جنجالی نصرالله جهانگرد ، مرد سایه وزارت ارتباطات با تجار آمریکایی

0
خبرگزاری فارس با انتشار گزارشی ادعا کرد: “نصرالله جهانگرد، شخصی که برخی وی را نفر اصلی وزارت ارتباطات بعد از واعظی معرفی می کنند، یکی از چهره های اصلی دیدار کننده با هیات تجار آمریکایی بوده است؛ هیاتی که ظاهرا طرف ایرانی بیشتر مایل بوده که محتوای دیدار را محرمانه نگه دارد”.
بیوگرافی نصرالله جهانگرد

 “نیویورک تایمز از سفر یک هیات تجاری آمریکایی به ایران و برگزاری یک جشن در رستوران «الف» در منطقه الهیه تهران خبر داد؛ سفری که یک سازمان آمریکایی با عنوان رسمی «سازمان جوان» که در زمینه کارآفرینی فعالیت دارد، بانی آن بوده است”.

در همین راستا، خبرگزاری فارس در گزارشی تحلیلی درباره‌ی سفر این هیات به ایران نوشت: “سفر یک هیات آمریکایی به ایران به خودی خود می تواند جنجالی و حاشیه‌برانگیز باشد و شاید برای همین است که همه اعضای هیات و حتی مسئولان ایرانی که با آنها ملاقات کرده اند بر یک چیز تاکید دارند «سفر بدون هیاهوی رسانه‌ای باشد».”

“شاید یکی از مهمترین سوالاتی در که در کنار سفر هیات آمریکایی به ایران ایجاد می شود، این باشد که این تجار آمریکایی تبار با چه کسانی دیدار کرده اند؟دیدار و استقبالی که آمریکایی های با ذوق زدگی آن را روایت می کنند‌”.

“ند لامونت که نیویورک تایمز وی را یک متخصص و سرمایه گذار در زمینه دیجیتال و البته سیاستمدار سابق معرفی می کند،دیدارهای هیات در رستوران مجلل در منطقه الهیهرا اینگونه روایت می کند‌: «روز پنجشنبه در رستورانی لوکس در تهران،کوروش رزاقی، مشاور برجسته اقتصادی در ایران و دیگر سخنرانان در مورد پتانسیل اقتصاد ایران برای سرمایه‌گذاران آمریکایی سخن گفتند. «نصرالله جهانگرد»، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، برای مخاطبان در مورد ظرفیت‌های ایران صحبت کرد. جهانگرد به زبان انگلیسی گفت: «از جمعیت ٨٠ میلیونی ایران ۴٠ میلیون نفر از گوشی هوشمند استفاده می‌کنند و شبکه‌های ٣G و ۴G به سرعت در ایران در حال توسعه است».”

بیوگرافی نصرالله جهانگرد

“این بار نیز حضور این هیات آمریکایی در تهران که برخی اعضای آن مانند لامونت دارای گرایش های شدید به رژیم صهیونیستی هستند سوالات جدی را ایجاد و در این میان دیدار معاون یکی وزیران دولت با این هیات، سفر آنرا به تهران قابل تامل تر می کند”.

“در این میان نکته قابل تامل این است که چرا هم آمریکایی های حاضر در این هیات و هم مقامات دیدار کننده با آنها اصرار دارند که هویت و اهداف برنامه شان رسانه ای نشود؛ سوال اینجاست که اگر قرار است هیات آمریکایی بررسی آغاز روابط تجاری میان دو کشور را در دستور کار قرار دهد، چرا سعی می کند مخفیانه این تحرکات را انجام دهد”.

در صورت صحت این خبر، فارغ از اصل این ملاقات که طبیعتا نهادهای مسئول در جریان چنین سفر و دیدارهایی می‌باشند و گذشته از مباحث مطرح شده در خلال این دیدارها، آیا بهتر نبود مقامات عالی رتبه در وزارت ارتباطات که در حین این سفر ترتیب برگزاری چنین ملاقاتی را داده‌اند، به جای مخفی کاری، پیش از آنکه خبر این دیدار توسط رسانه‌های غربی (نیویورک تایمز، بی بی سی و…) منتشر شود، رسانه‌های داخلی و مردم را محرم دانسته و هدف از برگزاری چنین دیدار و منافع احتمالی برای بخش ICT را اطلاع رسانی می‌کردند؟!

بیوگرافی نصرالله جهانگرد

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ