۱۰ نرم افزار پیام رسان محبوب جهان در ۲۰۱۴

0
چند سالی است که برنامه‌های پیام‌رسان بسیار پرطرفدار شده‌اند که دلیل آن افزایش روزانه تعداد کاربران است. چنین برنامه‌هایی بازیگرانی اصلی در عرصه موبایل به حساب می‌آیند که از «سیلیکون ولی» در آمریکا تا «گورگائون» در هند ساخته می‌شوند.

 روزنامه شهروند در ادامه به ۱۰ نرم‌افزار پیام‌رسان اشاره کرده است که قابلیت تأثیرگذاری جهانی دارند.

واتس‌آپ: با بیش از ۴۵۰ میلیون کاربر در ماه، کاملا مشخص است که این برنامه پیام‌رسان آمریکایی بسیار مشهور است. واتس‌آپ اکنون به زیرمجموعه فیس‌بوک در آمده ولی هنوز هم برای دستگاه‌های ios، اندروید، ویندوزفون، بلک‌بری در دسترس است.

وایبر: بیش از ۳۰۰ میلیون کاربر از این نرم‌افزار قبرسی استفاده می‌کنند. در فوریه ۲۰۱۴ شرکت تجارت الکترونیکی و خدمات اینترنتی راکوتن (Rakuten) آن را به قیمت ۹۰۰ ‌میلیون دلار خرید.

وایبر مدیا شرکتی در لاس‌وگاس می‌باشد که در قبرس به ثبت رسیده‌است و مراکز توسعه آن در بلاروس و اسرائیل قرار دارند. این شرکت را تلمن مارکو و ایگور مگزینیک، که دوستان یکدیگر در هنگام کار در نیروهای دفاعی اسرائیل بوده‌اند تأسیس کردند. این شرکت در اسرائیل اداره می‌شود، و البته بسیاری از تولید و توسعه آن به‌خاطر کمتربودن هزینهٔ نیروی کار در بلاروس، در این کشور انجام شده‌است.

مدل چرخه سرمایه شرکت نامعلوم است؛ این شرکت هیچ درآمدزایی ای ندارد، اما در سال ۲۰۱۳ اعلام کرد اقدام به فروش شکلک در نرم‌افزار خود می‌کند. تأمین سرمایه این شرکت توسط سرمایه‌گذاران شخصی است، که تلمن مارکو آنها را «دوستان و خانواده» نامیده‌است. تا ۲۰۱۳، در این شرکت ۲۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری شده‌است.

وی چت: این برنامه به شرکت چینی تنسنت (Tencent) تعلق دارد که یکی از بزرگترین تهیه‌کنندگان خدمات اینترنت در چین است. از ۲۰۱۰ میلادی تاکنون این نرم‌افزار ماهانه ۲۷۲ میلیون کاربر داشته است.

لاین: این برنامه ژاپنی با استیکرهایی که جذابیت زیادی برای نوجوانان دارند، بیش از ۳۵۰ ‌میلیون کاربر ثبت شده دارد.

کاکائو تاک: پیام‌رسان «کاکائوتاک» در کره‌جنوبی خلق شده و برای آن بیش از ۱۰۰ ‌میلیون کاربر ثبت شده است. این برنامه در‌ سال ۲۰۱۳ با Evernote ادغام شد تا به این ترتیب خدمات آمریکایی نیز در برنامه موبایل کاکائوتاک همخوان شود.

کیک: دانشجویان دانشگاه واترلو آمریکا در‌ سال ۲۰۰۹ پیام‌رسان کیک را برنامه‌رسانی کردند که اکنون بیش از ۱۳۰ ‌میلیون کاربر ثبت شده دارد. مقر شرکت ایالت اونتاریو در کاناداست که روزانه بیش از ۲۰۰ ‌هزار کاربر جدید در آن ثبت‌نام می‌کنند.

تانگو: این برنامه پیام‌رسان به «سیلیکون ولی» آمریکا تعلق دارد که در بیش از ۲۲۴ کشور استفاده می‌شود. به گفته نماینده تانگو این برنامه در‌ سال ۲۰۱۴ حدود ۱۹۰ ‌میلیون کاربر ثبت‌شده داشت که تعداد آن درحال افزایش است.

نیم‌باز: ۱۵۰ ‌میلیون کاربر ثبت شده از برنامه نیم باز Nimbuzz استفاده می‌کنند که مقر اصلی آن در گورگائون هند است. این برنامه در‌ سال ۲۰۰۶ ساخته شده است.

هایک: این پیام‌رسان نیز برنامه‌ای ساخت کشور هند است و تعجبی ندارد که ۶۰ ‌درصد یا ۱۵ ‌میلیون از کاربران ثبت شده آن اهل هند هستند. ۴۰ ‌درصد بقیه کاربران در اروپا و خاورمیانه زندگی می‌کنند.

MessageMe: در ایالت سانفرانسیسکو آمریکا و در‌ سال ۲۰۱۲ متولد شده است. این برنامه بیش از پنج ‌میلیون کاربر فعال دارد که تعداد آن در حال افزایش است.

منبع: روزنامه شهروند
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ