افزایش سرمایه جهت پوشش زیان انباشته “آلومراد”

0
شرکت آلومراد از جمله شرکت هایی است که روند قیمتی سهام آن با وجود عملکرد نامناسب طی دوره سه ماهه نخست سال مالی جاری، در دامنه نوسان مثبت همچنان ادامه دارد. از این رو برآن شدیم تا اطلاعات بیشتری از نحوه عملکرد “فمراد” طی دوره مذکور کسب کنیم.

در همین ارتباط مدیر مالی شرکت آلومراد در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: روند نزولی تولید شرکت آلومتک ناشی از کمبود نقدینگی جهت تولید محصولات، عدم وصول مطالبات سنوات گذشته آن از وزارت نیرو و نیز فراهم نبودن امکانات جهت دریافت تسهیلات بانکی به دلیل مشمولیت شرکت به ماده ۱۴۱ قانون تجارت موجب افت تولید شرکت زیرمجموعه آن یعنی آلومراد شده است. چراکه رشد هزینه های سربار شرکت آلومتک و در مقابل روند کاهشی تولید آن بر مسیر تولید محصولات “فمراد” آثار منفی در پی داشته، به گونه ای که این شرکت طی دوره عملکرد سه ماهه اول سال مالی جاری زیان ۷۹ ریالی را محقق کرده است.

حمید عباسیان افزود: شرکت به دلیل کمبود نقدینگی لازم جهت تولید محصولات ناشی از عوامل عنوان شده به سمت تولید کارمزدی روی آورده تا بدین ترتیب از آثار منفی روند نزولی تولید شرکت آلومتک بر نحوه عملکرد خود بکاهد. همچنین “فمراد” تولید ماده اولیه مورد نیاز یعنی شمش آلومینیوم را در برنامه کاری خود قرار داده تا به موجب در اختیار داشتن مواد اولیه مصرفی، محصولاتی با ارزش افزوده بیشتر تولید کند.

وی در بیان نحوه تأمین منابع مالی شرکت جهت تولید شمش آلومینیوم اظهار داشت: درآمد حاصل از فروش زمین تحت تملک “فمراد” به منظور تأمین منابع مالی لازم جهت تولید مواد اولیه در نظر گرفته شده بود که این درآمد به دلیل عدم قطعیت برنامه فروش زمین مذکور و در نتیجه عدم تحقق درآمد حاصل از فروش آن، در بودجه سال مالی جاری لحاظ نشده است. همچنان که شاهد منتفی شدن این برنامه از سوی مدیریت به دلیل عدم حضور متقاضی برای آن هستیم.

این مقام مسئول در ارتباط با چگونگی پوشش زیان انباشته بیش از یک میلیارد تومانی شرکت بیان کرد: افزایش سرمایه از مبلغ ۲۵ میلیارد به ۳۸ میلیارد ریال از محل تجدید ارزیابی زمین کارخانه تولیدی طبق الزام سازمان بورس و اوراق بهادار جهت تداوم روند معاملات سهام “فمراد” در تابلوی معاملات بورس در برنامه کاری شرکت قرار دارد، به گونه ای که اقدامات لازم جهت اجرایی شدن این برنامه در حال پیگیری است.

این مقام مسئول در خاتمه افزود: علاوه بر این افزایش ۱۵۴ درصدی سرمایه شرکت آلومتک نیز از محل تجدید ارزیابی زمین کارخانه شرکت نیز جهت پوشش کامل زیان انباشته آن و خروج از مشمولیت ماده ۱۴۱ قانون تجارت در حال پیگیری است، به گونه ای که این برنامه در مرحله اخذ مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار به سر می برد. از این رو به نظر می رسد با اجرایی شدن این برنامه، بخش عمده ای از مشکل نقدینگی این شرکت مرتفع شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ