فکر می‌کنید مجردها خوشبخت‌تر هستند؟

0

یک روانشناس بالینی گفت: تقریبا همه افراد متاهل، دوران مجردی و متاهلی خود را با هم مقایسه می‌کنند و معمولا دوران مجردی خود را با تفریحات، لذت‌ها و آزادی‌های بیشتر به یاد می‌آورند اما همه، حتی آنهایی که خیلی زود ازدواج کرده‌اند، لزوما احساس نمی‌کنند که مجردی نکرده،‌ متاهل شده‌اند.

مشاوره طلاق مشاوره ازدواج مراکز مشاوره خانواده زندگی مجردی روانشناسی ازدواج دکتر روانشناس خوب

به گزارش ایسنا، دکتر راضیه نصیرزاده درباره دلایل احساس برخی زوجین درباره ازدواج زودهنگام خود گفت: گاهی وقتی ازدواج کرده اید که هنوز نمی دانستید چه کسی هستید و از زندگی خود چه چیزی می خواهید. شما پیش از ازدواج، مسئولیت زیادی نداشته اید، طبعا ازدواج کردن که با آغاز مسئولیت های زیادی همچون پرداخت هزینه هایی مثل اجاره خانه و خرید مایحتاج زندگی، انجام وظایف مربوط به خانه داری و البته شرکت در مهمانی هایی که در دوران مجردی، اجباری برای شرکت در آنها نبود، همراه است. این موارد می تواند شما را به یاد دوران بی دغدغه مجردی تان بیندازد.

انگیزه شما برای ازدواج مناسب نبوده است
این روانشناس بالینی افزود: وقتی به دلایلی مانند نظارت ها و سختگیری های والدین، اختلاف ها و تنش های بین والدین و اعضای خانواده، تصمیم به ازدواج گرفته اید، یا تنها به دلیل ترس از این که ممکن است بهتر از این فرد پیدا نکنید، تن به ازدواج داده اید، یا وقتی رویای ازدواج در سن خاصی دارید و چون خالی بودن صفحه دوم شناسنامه تان آزارتان می داد، خواستید حتما ازدواج کنید، ممکن است به خودتان بگویید کاش برای ازدواج عجله نکرده بودم.

دوستان مجردتان را می بینید و خود را با آن ها مقایسه می کنید
وی گفت: از نظر شما مجردها زندگی هیجان انگیزتر، دغدغه ها و نگرانی های کمتر، علاقه مندان، طرفداران و دوستان بیشتر، آزادی، اوقات فراغت، خوش گذرانی ها و تفریحات جذاب تر، پیشرفت های تحصیلی و شغلی بزرگتر، قدرت و اختیار تصمیم گیری بالاتری دارند. شما با خود فکر می کنید دوستان مجردتان دنیا را تکان می دهند.

بپذیرید که دوران مجردی تمام شده است و با آن خداحافظی کنید
نصیرزاده توصیه کرد: شاید خیلی زود و بدون آنکه معنای زندگی مشترک را بدانید ازدواج کرده اید، اما وقتی مسئولیتی مثل ازدواج را می پذیرید، نمی توانید بین راه پشیمان شوید حتی اگر دوران مجردی، آن طور که شما تصور می کنید دوران شاد و بی دغدغه ای باشد، به هر حال شما آن را پشت سر گذاشته اید. پذیرفتن آنکه زندگی تان وارد مرحله جدیدی شده است، اولین گام برای کنار آمدن با احساسی است که نسبت به متاهل بودن خود، دارید. پس بپذیرید که دوران رفیق بازی، شیطنت های جوانی، از رابطه ای به رابطه دیگر رفتن و توجه نشان دادن یا جلب توجه کردن برای جنس مقابل، پایان یافته است.

نگرش خود را اصلاح کنید
وی با بیان اینکه گاهی نگرش شما به زندگی مجردی و متاهلی به اصلاح شدن نیاز دارد، گفت: معمولا وقتی افراد متاهل هستند، فکر می کنند مجردها با آزادی و استقلالی که دارند، تنها به خوشگذرانی و لذت بردن از زندگی مشغول هستند و یا به دلیل وقت و فراغت بیشتری که دارند در حال طی کردن بدون توقف پله های ترقی هستند اما این موضوع بیشتر به خیال بافی شبیه است تا واقعیت.

نصیرزاده افزود: زندگی متاهلی هم از مزایا و لذت های خاص خود برخوردار است. به عنوان مثال متاهل بودن با احساس تعلق داشتن و امنیت و صمیمیت بیشتری همراه است. شما با ازدواج به عنوان یک بزرگسال بالغ و پخته پذیرفته می شوید و ضمن این که صاحب خانه و زندگی می شوید، رابطه جنسی سالم تری هم خواهید داشت بنابراین متاهل بودن به معنای آن نیست که دنیا برای شما پایان یافته است.

وی گفت: زوجین راضی از ازدواج خود وقتی بعد از چند سال به داشته های خود نگاه می کنند از مجردی نکردن خود پشیمان نیستند. آنان به آرامشی که در کنار همسر و فرزندان خود داشته اند می اندیشند و از این که بهترین و پرانرژی ترین روزهای زندگی شان را صرف سرمایه گذاری برای بهترین روابط خود و زندگی شان کرده اند، خوشحال هستند.

برای برآورده کردن خواسته هایتان با همسرتان به توافق برسید
این روانشناس بالینی تصریح کرد: با وجود تاهل اما هنوز می توانید برخی از تفریحات دوران مجردی خود را داشته باشید. بسیاری از تفریحات دوران مجردی شما با همسرتان قابل انجام است. این روش را امتحان کنید، ضمن این که شما و همسرتان می توانید برای گذراندن زمان هایی با دوستانتان و سایر فعالیت ها و لذت هایی که در دوران مجردی داشتید به توافق برسید.

وی افزود: اگر تصور کنید نباید هیچ تفریح، لذت و لحظه خوبی بدون همسرتان داشته باشید، یک باور اشتباه است. شما و همسرتان می توانید گاهی بدون حضور دیگری همان طور که دوست دارید زندگی کنید و لذت ببرید اما توجه داشته باشید که این امر نباید همیشگی باشد یا بیشتر اوقات شما و همسرتان را دربر بگیرد به گونه ای که به نظر برسد شما و همسرتان با هم در یک خانه هستید، نه این که با هم زندگی کنید.

خیانت ممنوع
نصیرزاده اظهار کرد: شروع یک رابطه موازی به هر شکل و در هر سطحی خط قرمز ازدواج است. این که شما بعد از ازدواجتان افراد دیگری را ببینید که شما از آن ها خوشتان بیاید، چیز عجیبی نیست اما یکی از ابعاد مهم ازدواج تعهد داشتن نسبت به همسرتان است. تلاش برای جلب توجه و توجه نشان دادن به جنس مقابل حتی اگر به صورت نگاه کردن و یا لبخند زدن باشد، می تواند همسر شما را آزار دهد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ