چرا برخی معامله گران بورس دایماً ضرر می کنند؟

0
هنگامی که دست به انجام معامله ای می زنید، در واقع شانه به شانه بزرگترین حرفه ای های بازار حرکت می‌کنید. بسیاری از معامله گران حرفه ای نه تنها بسیار هوشیارند و برای خود کوهی از تجربه هستند، بلکه ثروتمند هم هستند. اما این بدان معن نیست که شما نمی‌توانید برنده باشید!

 چرا برخی معامله‌گران دایماً ضرر می کنند؟ در زیر به ۴ دلیل اشاره شده است:

۱- نداشتن روش معاملاتی ثابت و مشخص

معامله گرانی که دایماً ضرر می کنند اعداد مهم و کلیدی را نمی‌دانند. آنها به مفاهیم حمایت و مقاومت توجه نمی‌کنند و با الگوها و نمودارها بیگانه‌اند. تعریف آنها از مدیریت ریسک نیز با شکست مواجه می‌شود. باید بدانید که یک معامله‌گر در صورت نداشتن استراتژی یا روش معاملاتی ثابت و مشخص محکوم به شکست است. عدم وجود استراتژی مشخص و ثابت، باعث می شود معامله‌گر پس تجربه چندین معامله با ضرر، کم کم به این نتیجه برسد که باید از بازار خارج شد! اما ناامید نشوید. با مطالعه و یادگیری درست، داشتن روش معاملاتی مشخص (که درستی آن اثبات شده باشد)، و نیز داشتن تعادل روحی و پشتکار می‌توان به نتایج خوب رسید و معاملات پیروزمندانه داشت.

۲- نداشتن درک درست از عملکرد بازار، اندیکاتورهای کلیدی، اعداد مهم و ندانستن زمان مناسب برای انجام معامله

هنگامی که دست به انجام معامله ای می زنید، در واقع شانه به شانه بزرگترین حرفه ای های بازار حرکت می‌کنید. بسیاری از معامله گران حرفه ای نه تنها بسیار هوشیارند و برای خود کوهی از تجربه هستند، بلکه ثروتمند هم هستند. اما این بدان معن نیست که شما نمی‌توانید برنده باشید!

بلکه بدین معناست که تنها باید علم کسب کرده و یاد بگیرید و آمادگی مبارزه داشته باشید. فرد X تنها درصورتی می تواند فرد Y را شکست دهد که آمادگی مبارزه با او را داشته باشد. برخی ممکن است فکر کنند که هزینه یادگیری معامله گری بسیار بالاست، غافل از اینکه هزینه یاد نگرفتن و نادیده گرفتن آن به مراتب گزاف تر و گران تر است.

۳- ریسک بیش از حد در یک معامله

تریدر بلند پرواز کسی است که بیشتر از ۱۰ درصد حساب معاملاتی خود وارد یک سهم می‌شود. معامله گران منطقی مفهوم ریسک را به خوبی درک کرده و پیش از آنکه در مورد سود آن فکر کنند، ابتدا ریسک را مدیریت می‌کنند. در صورتیکه معامله‌ای آنها را به قبول ریسک زیاد سوق دهد، وارد آن نمی‌شوند. موافقان این نظریه و معامله‌گران منطقی ریسک خود را زیر ۲ درصد حساب معاملاتی خود قرار می‌دهند. این کار به آنها توانایی این را می‌دهد که اگر چندین معامله پشت سر هم آنها هم با ضرر همراه شد آسیبی نبینند.

۴- آماده نبودن به لحاظ ذهنی

روانشناسی بازار یکی از مباحث مهم معامله‌گری است و حال آنکه اکثر مردم اهمیت آن را ندانسته و از این رو از ذهن آماده جهت انجام معامله برخوردار نیستند. وقتی سهامی را می‌خرید و در واقع سرمایه تان را وسط می‌گذارید، ترس، طمع و سایر احساسات عاطفی، معامله کردن را برای شما سخت می‌کند. سعی کنید مطمئن شوید که بخوبی از تمامی جنبه های احساسی و روانی معامله‌گری آگاهید و پیش از انجام هر گونه معامله ای آمادگی مقابله با این احساسات و عواطف را دارید.

مترجم امیر پورتیمور

منبع- دیلی اف اکس

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ