رول های مرغ و فلفل کبابی /مواد لازم و طرز تهیه

0

این غذا بسیار زیبا است و آدم دوست دارد اول حسابی نگاهشان کند و بعد آنها را بخورد. این غذای عالی را می‌توانید برای مواقعی که با دوستان دورهم هستید، تهیه و نوش جان کنید.

غذای سالم بهترین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی

مواد لازم:

۳ عدد سینه مرغ بدون استخوان

نصف قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

۸۵ گرم پنیر بز با سیر و سبزیجات

۲۸ گرم برگ اسفناج تازه

¾ پیمانه فلفل قرمز کبابی

یک عدد پیازچه خرد شده

نصف پیمانه پستو گوجه‌فرنگی

غذای سالم بهترین غذا بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش آشپزی

طرز تهیه:

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینه‌های مرغ را از وسط دو نیم کنید. آنها را درون پلاستیک بگذارید. با کمک بیفتک‌کوب روی آنها ضربه بزنید تا نازک و باریک شوند. یک طرف مرغ‌ها را نمک و فلفل سیاه بزنید. روی آنها پنیر قرار دهید. البته پنیر را در مرکز مرغ‌ها بگذارید تا از لبه‌ها بیرون نزند. روی آنها برگ‌های اسفناج، فلفل و پیازچه قرار دهید.

مواد را به آرامی فشار دهید و با احتیاط مرغ‌ها را رول کنید و انتهای کار، با کمک خلال دندان آن را در جای خود محکم کنید.

پستو گوجه‌فرنگی را روی مرغ‌ها بمالید و آنها را در یک ظرف پیرکس مستطیلی بچینید. سپس آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید تا مرغ‌ها پخته شوند. ولی مراقب باشید خیلی خشک نشوند.

پس از پخت خلال‌های دندان را خارج کنید و سرو کنید.

برای اینکه پنیر بز طعم سیر و سبزیجات داشته باشد، یک حبه سیر رنده شده را به همراه ۱/۸ قاشق چایخوری پودر آویشن به پنیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ