خانه / آشپزی / آموزش پخت “ماهیچه مجلسی” برای مهمانی‌های مهم

آموزش پخت “ماهیچه مجلسی” برای مهمانی‌های مهم

یکی از دغدغه های مهمانی دادن، غذایی است که می خواهید درست کنید. مخصوصا اگر مهمان های خاصی داشته باشید، فکر اینکه چگونه بهترین پذیرایی را از آنها بکنید یک لحظه هم راحتتان نمی گذارد. ما به شما ماهیچه مجلسی را پیشنهاد می کنیم.
طرز تهیه خوراک بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی
مواد اولیه ماهیچه مجلسی:

  • نمک و فلفل به میزان دلخواه
  • رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
  • پیاز ۲ عدد
  • ماهیچه گوسفند ۴ عدد
  • سیر ۲حبه
  • برگ بو ۱ یا ۲ عدد
  • هویج ۱پیمانه
  • چوب دارچین ۱ عدد
  • کرفس ۱ پیمانه
  • زعفران به میزان لازم

طرز تهیه خوراک بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی
طرز تهیه:

۱- برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی ابتدا پیاز خلالی‌شده را در تابه تفت دهید سپس تکه‌های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید.

۲- در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس هویج، ساقه کرفس، برگ‌بو، فلفل و ۲ پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آرام‌پز شود. برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید در این صورت علاوه بر عطر و طعم بی‌نظیر و خواص زعفران، می‌توانید خوراک خود را ویژه کنید و طعم آبگوشت‌ مانند را از خوراک خود بگیرید.

طرز تهیه خوراک بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی

۳- نکته‌ای که در تهیه این خوراک بهتر است بدانید این است که هرچه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا خواهد کرد. اصطلاح تنگ‌آب درست کردن خوراک به همین معنی‌ است. که میزان آب اضافه شده به خوراک بسیار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود. در صورت تمایل از جعفری خرد‌شده برای عطر بیشتر بهره ببرید.

طرز تهیه خوراک بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش غذا مجلسی آموزش آشپزی

۴- در نهایت پس از گذشت حدود یک ساعت به گوشت سر بزنید و نمک و در صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه سس خوراک ماهیچه:

در تابه دیگری پیاز و رب را با کره تفت دهید و پس از پخت ماهیچه آب گوشت باقی‌مانده را از صافی رد کنید و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید و با یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو تازه طعم‌دار کنید و در نهایت ماهیچه را در این سس غوطه‌ور کنید و به مدت ۳۰ دقیقه به پخت ادامه دهید تا کاملا طعم‌دار شود.

 

منبع : وب سایت ستاره

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*