خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر و ماکروویو

طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر و ماکروویو

با اینکه استفاده از فر و ماکروویو این روزها خیلی رایج شده است، اما باز هم خیلی ها دلشان می خواهد کیکی بدون استفاده از فر درست کنند. ما هم این امکان را برایشان فراهم کرده ایم.

طرز تهیه کیک بهترین سایت آشپزی آموزش کیک آموزش آشپزی آشپزی بدون فر

مواد اولیه کیک اسفنجی:

تخم مرغ بزرگ ۶عدد

شکر یک ویک چهارم لیوان

آرد سفید یک و یک سوم لیوان

وانیل شکری ۱/۴ .ق.چ

بیکینگ پودر ۱/۴٫ق.چ

پودر کاکائو ب.م.ل

روغن مایع در حد چرب کردن

طرز تهیه کیک بهترین سایت آشپزی آموزش کیک آموزش آشپزی آشپزی بدون فر

طرز تهیه کیک اسفنجی:

۱- تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید سپس بادور تند همزن ۵دقیقه هم بزنید. وانیل شکری را با دو قاشق آرد مخلوط کنید سپس آرد را به مواد افزوده دربین آن مخلوط ب.ک وانیل آرد را هم افزوده ودیگ را چرب کرده مواد را درون دیگ بریزید وکمی از مایه کیک رابا کاکائومخلوط وروی ان بریزید درحفره دیگ یک استکان کوچک قرار دهید سپس در دیگ را روی ان قرار دهید استکان برای این است که مواد از حفره بیرون نریزد زیر دیگ شعله پخش کن قراردهید شعله باید خیلی ملایم باشد.

۲- حدود یک ساعت زمان لازم است و روی در ان حوله ای کوچک وتمیز گذاشته بعد از مدت گفته شده در ظرف راگرفته با چنگال روی کیک راکمی فشار دهید اگربه چنگال چیزی نچسبید کیک اماده است برای خارج کردن هم اگر بدنه ودر ظرف را خوب چرب کنید مشکلی در خارج کردن ندارید با احتیاط با کارد لبه کیک را از ظرف جدا کنید چند دقیقه صبر کنید ودیگ را برگردانده.

۳- آرد را چند بار الک کنید.

۴- تخم مرغ را به دمای محیط برسانید.

۵- اگر دوست دارید کیک کمی چرب باشد نصف لیوان روغن مایع را قبل از اضافه کردن ارد به ان افزوده.

۶- مایه کیک نباید سفت باشد با تقریبا حالت شل داشته باشد اگر زیاد ارد اضافه کنید کیک سفت و کم پفی دارید در اضافه کردن ارد دقت کنید شاید همه ارد لازم نباشد ویک قاشق کمتر ارد بخواهد.

۷- و برای نگه داری کیک سیب را از وسط دونیم کرده وکنار کیک گذاشته روی ان سلفون کشیده دراتاق خنک به مدت ۴روز کاملا تازه میماند.

برترین ها

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*