طرز تهیه خورش پسته + مواد لازم

0

دامغان سرزمین پسته است. برای همین هم مردم این شهر با آن انواع و اقسام غذاها، شیرینی‌ها و دسرها را درست می‌کنند. یکی از آن غذاهای سنتی و اصیل، خورش پسته است. یک خورش خوشمزه و رسمی که می‌تواند برای ناهار شما انتخاب دلچسبی باشد.

غذای سالم غذای خوشمزه خورش پسته بهترین سایت آشپزی آموزش غذای ایرانی آموزش انواع خورشت آموزش آشپزی

مواد لازم خورشت پسته برای ۴  نفر:

 ۲۰۰ گرم پودر پسته

۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی

۱ ق س رب انار

یک عدد پیاز

به میزان لازم نمک، فلفل و روغن

طرز تهیه خورشت پسته :

۱٫ پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.

۲٫  حالا پودر پسته را اضافه کنید و با گوشت تفت بدهید. حواستان به حرارت باشد تا پسته نسوزد.

۳٫   حالا دو لیوان آب به موادتان اضافه کنید و بگذارید گوشت بپزد.

۴٫ در پایان نمک، فلفل و رب انار را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جاافتاده،   به روغن بیفتد.

نکته

خورش را نباید با افزودن رب انار بیش‌ازحد تیره کرد.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ