طرز تهیه نان نخودچی شیرینی مخصوص عید +آموزش تصویری و مواد لازم

0

نان نخودچی یک شیرین محلی نایینی می باشد تفاوتی که با دیگر نان نخودچی ها دارد این است که روغن کم مصرف می شود و یک شیرینی مناسب پذیرایی ایام عید است .با ما باشید با روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز .

نان نخودچی طرز تهیه شیرینی شیرینی نخودچی شیرینی پزی بهترین سایت آشپزی انواع شیرینی خانگی آموزش انواع شیرینی

مواد لازم نان نخودچی:

آرد نخودچی خیلی نرم: ۵۰۰ گرم
پودر قند سائیده : ۲۵۰ گرم
روغن جامد ۲۰۰ گرم یا کره ۳۰۰ گرم
پودر هل به میزان دلخواه
خلال یا پودر پسته، خلال بادام  یا تخم خرفه برای تزیین: از هر کدام که مایلید به اندازه لازم

نان نخودچی طرز تهیه شیرینی شیرینی نخودچی شیرینی پزی بهترین سایت آشپزی انواع شیرینی خانگی آموزش انواع شیرینی

طرز تهیه نان نخودچی :

روغن و پودر قند و هل را خوب با همزن می زنیم تا سفید رنگ شود. آرد نخودچی را به آن افزوده خوب مالش می دهیم.

خمیر را می گذاریم حدود ۲۰ ساعت بماند.

خمیر را به قطر دلخواه (یک و نیم تا دو سانت) روی سینی پهن کرده پسته کوبیده می پاشیم و فشار می دهیم تا در خمیر فرو رود.

سپس قالب زده و در سینی می چینیم.
سینی را در فر با حرارت ملایم (خیلی داغ نباشد) می گذاریم.

تا شیرینی سرد نشده آن را لق می کنیم یعنی با کاردک از سینی جدا می کنیم.

بعد که خوب سرد شد در ظرف مناسب می چینیم.

این شیرینی به دلیل سبک بودن و کوچک بودن بهترین شیرینی برای ایام نوروز است .

نکات مهم در تهیه شیرینی نخودچی:

۱- برای تهیه این شیرینی خوشمزه، حتما” باید از روغن جامد استفاده کنید و گرنه فرم نمی گیره – بعضی ها از روغن جامدها دومنظوره هستن و یه مقدارش حالت مایع داره . بهتره روغن جامدی که جامدتر هست رو انتخاب کنید )

به هیچ عنوان از روغن مایع استفاده نکنید .

می تونید بجای ۲۰۰ گرم روغن جامد از ۳۰۰ گرم کره استفاده کنید .

فرقهایی که خواهند داشت :

  • شیرینی نخودچی با کره : حالت پودری داره ( خیلی چرب نیست ) بخاطر همین باید از چرخ گوشت استفاده بشه . یک مقدار سف تر میشوند و مزه کره در آن قابل تشخیص است.
  • شیرینی نخودچی با روغن جامد : خمیر نهایی چرب تر هست – منسجم تره – نیاز به استفاده از چرخ گوشت نیست – خیلی نرمتر هست

نتیجه نهایی : اگه روغن جامد ندارید می تونید با کره هم درست کنید ولی شیرینی نخودچی با روغن جامد خوشمزه تر و نرمتر هست .

۲- برای خارج کردن شیرینی ها از سینی فر اجازه دهید تا شیرینی ها کاملا سرد شوند و بعد آنها را از سینی خارج کنید چون در غیر این صورت جای انگشتهایتان روی شیرینی باقی می ماند.

۳- دیابتی ها می توانند از مقدار پودر قند کمتری استفاده کنند ولی باز هم فراموش نکنند که در مصرف آن احتیاط کنند.

* این مقدار مواد تقریبا” ۷۰ تا دونه شیرینی نخودچی به ما می ده .

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ