خانه / آشپزی / آموزش نان نخودچی شیرینی ویژه نوروز + مواد لازم

آموزش نان نخودچی شیرینی ویژه نوروز + مواد لازم

نان نخودچی یک شیرین محلی نایینی می باشد تفاوتی که با دیگر نان نخودچی ها دارد این است که روغن کم مصرف می شود و یک شیرینی مناسب پذیرایی ایام عید است .با ما باشید با روش درست کردن نان نخود چی شیرینی ویژه نوروز .

نان نخودچی طرز تهیه شیرینی شیرینی پزی بهترین سایت آشپزی آموزش انواع شیرینی

مواد لازم نان نخودچی:

آرد نخودچی خیلی نرم: ۵۰۰ گرم
پودر قند سائیده : ۲۵۰ گرم
روغن جامد: ۲۰۰ گرم
پودر هل به میزان دلخواه
پسته کوبیده : ۱۰۰ گرم

نان نخودچی طرز تهیه شیرینی شیرینی پزی بهترین سایت آشپزی آموزش انواع شیرینی

طرز تهیه نان نخودچی :

روغن و پودر قند و هل را خوب با همزن می زنیم تا سفید رنگ شود. آرد نخودچی را به آن افزوده خوب مالش می دهیم.

خمیر را می گذاریم حدود ۲۰ ساعت بماند.

خمیر را به قطر دلخواه (یک و نیم تا دو سانت) روی سینی پهن کرده پسته کوبیده می پاشیم و فشار می دهیم تا در خمیر فرو رود.

سپس قالب زده و در سینی می چینیم.
سینی را در فر با حرارت ملایم(خیلی داغ نباشد) می گذاریم.

تا شیرینی سرد نشده آن را لق می کنیم یعنی با کاردک از سینی جدا می کنیم.

بعد که خوب سرد شد در ظرف مناسب می چینیم.

این شیرینی به دلیل سبک بودن و کوچک بودن بهترین شیرینی برای ایام نوروز است .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شدبخش های مورد نیاز علامت گذاری شده است *

*