فقط در ۳ روز یک خیارشور ترد و خوش طعم درست کنید

0
خیارشور یکی از چاشنی‌های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردن خیارشور ممکن است زمان بسیاری را از شما بگیرد.  با دستور زیر در عرض ۳ روز می‌توانید یک خیارشور خوش طعم و عالی درست کنید.
چند سال قبل من به دنبال این بودم که دستور درست کردن چاشنی‎های غذای جدیدی را پیدا کنم. در یک کتاب آشپزی به بخش ترشی‎‌ها رسیدم و یک دستور درست کردن ترشی‎های یخچالی توجه‎ی من را جلب کرد. در آن دستور خیار‎‌ها داخل یک ظرف قرار داده شده به همراه آب نمک و ادویه‎های مختلف و در یخچال فقط به مدت ۳ روز قرار داده می‌‎شد، نیازی به هیچگونه تخمیر و کنسرو کردنی نبود. چنین فرآیند ساده‎ای امتحانش سخت نبود.
طرز تهیه خیارشور بهترین سایت آشپزی آموزش خیارشور آموزش انواع ترشی

واقعا ترشی‎های خوشمزه‎ای بودند که از ترکیب مرموز نمک، آب، سرکه به دست آمده بود و ترشی‎‌ها هر زمان خورده می‌‎شدند بسیار لذیذ و ترد بودند.

مواد لازم برای تهیه خیارشور فوری: 

  •  سیر ۲ بته
  •  شوید خرد شده به مقدار لازم

ادویه‎های ترشی نصف قاشق چای خوری

  •  فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
  • خیار کوچک که برش داده شده باشند ۵-۶ عدد
  • سرکه سفید نصف فنجان
  • نمک دریایی یا مخصوص ترشی یک قاشق غذاخوری
  • * ادویه‎های ترشی (چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی)

نحوه‎ درست کردن خیارشور فوری: 

سیر، شوید، ادویه‎های مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف ۱ لیتری قرار دهید.
برش‎های خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آن‎‌ها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.

این ترکیب را بالای خیار‌ها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
اجازه دهید به همین حالت ۲۴ ساعت باشد. حداقل ۳ روز و تا ۲ تا ۳ ماه در یخچال نگه دارید. خیار‌ها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ