طرز تهیه پلو مرغ فرنگی + مواد لازم
اسم این غذا را گذاشتهاند غذای فرنگی، برای اینکه در آن نخود فرنگی وجود دارد. البته فقط اسمش فرنگی است، خودش کاملا اصیل و سنتی است. مردم سراوان این پلو را در مراسم رسمی و مهمانیهای خودمانی درست میکنند. غذایی پر از ادویههای ناب و خوشطعم و بو و البته یک پیشنهاد متفاوت برای شب های سرد زمستان.
مواد لازم پلو مرغ فرنگی برای ۶ نفر:
یک عدد مرغ
۴ پیمانه برنج
۱ عدد پیاز خرد شده
۲ حبه سیر نگینی خرد شده
۱ پیمانه نخودفرنگی
۱ ق م ادویه گرام ماسالا (مخلوطی از هل، میخک، زیره، فلفل سیاه، پودر پاپریکا، زنجبیل و…)
۲ ق س رب گوجهفرنگی
به میزان لازم نمک و روغن
۱٫ مرغ را ۸ تکه کنید و با یک عدد پیاز، نمک و ادویه گرام ماسالا بگذارید بپزد.
۲٫ حالا در قابلمه بزرگی سیر نگینی شده را تفت دهید و با رب گوجهفرنگی مخلوط کنید. وقتی رنگ رب باز شد، آن را به مرغتان اضافه کنید.
۳٫ در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از دو ساعت قبل خیس کردهاید، داخل قابلمه بریزید و بعد از آماده شدن، آن را آبکشی کنید.
۴٫ قابلمه بزرگی انتخاب کنید و مرغها را ته آن بچینید.
۵٫ برنج و نخودفرنگی را روی مرغها بریزید، سپس برنج را دم کنید. بعد از ۵۰ دقیقه پلو مرغ شما آماده است.
نکته:
اگر ادویه گرام ماسالا در دسترس ندارید، میتوانید از یک قاشق غذا سوپخوری زعفران دمکرده و کمی فلفل سیاه استفاده کنید.
برترین ها