باسلوق ژله ای ، طرز تهیه و مواد لازم
طرز تهیه باسلوق ژله ای به همراه نکات مهم. این باسلوق بسیار ساده و خوشمزه بوده و طرفداران بسیاری دارد.
اگرچه باسلوق یکی از شیرینیهایی است که خیلی زیاد مصرف نمی شود اما خیلیها آن را دوست دارند. برای همین طرز تهیه باسلوق خانگی را در ادامه آموزش خواهیم داد.
مواد لازم باسلوق ژله ای:
- آب سرد: ۲پیمانه
- آب جوش: ۱ پیمانه
- پودر ژله: ۱بسته
- کره: نصف قاشق غذاخوری
- شکر: ۱پیمانه
- نشاسته : نصف پیمانه
- گلاب : ۲-۱ قاشق
- پودر نارگیل: مقداری
طرز تهیه:
برای تهیه این نوع باسلوق ابتدا نشاسته را در ۲ پیمانه آب سرد حل میکنیم (میتونید با همزن هم هم بزنید).
پودر ژله رو به رنگ و طعم دلخواه انتخاب کنید و با ۱لیوان آب جوش مخلوط کنید و بذارید روی حرارت و صبر کنید تا کاملا زلال بشه و همه را حل بشن.
بعد بذاریدش کمی خنک بشه.
وقتی کامل سرد شد اون رو با نشاسته مخلوط کنید و داخل قابلمه بریزید و بذارید روی حرارت و خوب مخلوط کنید.
اجازه بدید اون قدر بمونه تا نشاسته کامل براق بشه بعد بهش شکر ،کره و گلاب رو اضافه کنید.(در کل مراحل باید سریع مواد رو هم بزنید تا ته نگیره).
وقتی کامل سفت شد طوری که به سختی از قاشق شما چکه کرد شعله رو خاموش کنید.
از قبل یه ظرف رو انتخاب کنید و روش پودر نارگیل بپاشید و بعد مایه رو داخلش بریزید و بینش یا روش هم نارگیل بپاشید یا مغز اضافه کنید و اجازه بدید بمونه و خودشو کامل بگیره.
نکات مهم:
- اگر دوست دارید این باسلوق شبیه نوع بیرونی بشه حتما ۳قاشق پودر ژلاتین هم به مواد اضافه کنید(به پودر ژله هنگام مخلوط کردن با آب اضافه کنید)
- بهتره رنگ ژله شما تیره باشه تا باسلوق قشنگ تر بشه.
- میتونید مثل موارد بالا بین باسلوق مغز بذارید و بعد لایه بعد رو بریزید(مواد رو طی چند مرحله بریزید و بینش مغز استفاده کنید)
- در صورت تمایل میتوانید داخل پودر ژله چند قطره رنگ خوراکی همرنگ با ژله نیز اضافه کنید. در این صورت ماحصل کار باسلوق رنگی خواهد بود.
طرز تهیه باسلوق ژله ای مجلسی
طرز تهیه باسلوق ژله ای با نشاسته گندم
باسلوق ژله ای بازاری