آموزش تصویری مرغ کنتاکی ،سوخاری خوشمزه
طرز تهیه مرغ سوخاری یا کنتاکی ، مرغ سوخاری یکی از غذاهای پر طرفدار هست که بسیار خوشمزه میباشد و معمولا برای خوردن مرغ کنتاکی به فست فود ها میرویم و کلی هزینه میکنیم ولی میتونیم این غذای خوشمزه را در خانه با هزینه کمتر و سالم تر تهیه کنیم
مواد لازم مرغ کنتاکی :
برای دو نفر
مرغ : دو تیکه ران مرغ
تخم مرغ : ۱ عدد
شیر: یک قاشق غذاخوری
آرد : ۱ لیوان
پودر سوخاری : ۲ لیوان
روغن : به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ کنتاکی :
ابتدا مرغ ها را در دو لیوان آب بریزید و به همراه یک پیاز و نمک و یک حبه سیر به مدت نیم ساعت آبپز کنید فقط مواظب باشید که زیاد مرغها پخته نشود و از هم وا برود
حال تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و خوب با چنگال بهم بزنید و یک قاشق شیر را هم به آن اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید
و آرد را در ظرف تخت بریزید و پودر سوخاری را در طرف تخت دیگری بریزید و ادویه هایی که دوست دارید به ان اضافه کنید معمولا پودرسیر و فلفل بهتره برای طعم بهتر اضافه کنید
حال ابتدا مرغ ها را در ارد بخوابانید
سپس در تخم مرغ بخوابانید
و در اخر داخل پودر سوخاری به خوبی بغلتانید تا همه جای مرغ پودر سوخاری داشته باشد
حال روغن در ماهیتابه بریزید و بگذارید تا داغ بشود بهتر است روغن به اندازه ای باشد که روی مرغها را بگیره و حرارت تقریبا زیاد باشه ( من خودم برای چون زیاد دوست ندارم روغن استفاده کنم برای همین تو روغن کم سرخ میکنم ولی تو روغن زیاد نتیجه کار خیلی بهتر میشه ) و مرغها را داخل روغن بگذارید و وقتی یک طرفش برشته شد به طرف دیگر برگردانید و اون طرف را هم برشته کنید و سپس از ماهیتابه بیرون بیاورید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود
حال مرغ کنتاکی شما اماده هست با هر چیزی دوست دارید تزئینش کنید و میل کنید
جیمی اولیور یکی از شناخته شده ترین سرآشپزهای دنیاست که بینندگان تلویزیونی و خوانندگان مطبوعات به خوبی او را میشناسند.جیمی به چند پرسش آشپزی پاسخهای جالبی داده است.
برای پختن گوشت و مرغ ناپز چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
برای پخت گوشت ناپز؛ یک قاشق مربا خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید.
گوشت سفت؛ مایهای مرکب از بخشهای مساوی سرکه و آب گوشت گرم شده تهیه کنید، مدت دو ساعت گوشت ناپز را در آن بخوابانید.
استیک یا بیفتک؛ فقط کافی است مخلوطی از سرکه و روغن روی آن بمالید و بگذارید دو ساعت بماند.
مرغ ناپز؛ اگر میخواهید یک مرغ پیر را بپزید، قبل از طبخ آن را چند ساعت در سرکه خیس کنید، علاوه برآنکه گوشت آن نرم خواهد شد، طعم و مزه یک جوجه تازه سال را خواهد گرفت. برای آنکه گوشتهای سفت یا برخی از مرغهای دیرپز، زودتر پخته شود قبلا گوشت را مدت دو ساعت در مخلوطی از سرکه و روغن سالاد که به میزان مساوی با هم مخلوط کردهاید، قرار دهید. اگر هنگام پختن گوشتهای سفت مقدار بسیار کمی جوش شیرین در آب بریزید، زودتر خواهد پخت.
برای درست کردن مرغ سوخاری در خانه چه کار باید بکنم؟
برای سوخاری کردن مرغ ابتدا آن را با یک عدد پیاز و مقدار کمی آب روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا نیم پز شود. بعد قطعات مرغ را در یک صافی خالی کنید تا آب اضافی آنها گرفته شود. سپس زرده تخم مرغ را روی قطعات مرغ مالیده و آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. حال میتوانید آنها را در روغن سرخ کنید.
برای پخت سیبزمینی همیشه به مشکل برمیخورم؛ چه کار باید بکنم؟
اگر میخواهید سیبزمینی هنگام پختن، پوستش ترک نخورد، قبل از پختن، قدری کره یا روغن روی سیبزمینی بمالید، نه تنها ترک نخواهد خورد بلکه طعم و مزه خوبی هم پیدا میکند و فقط با مقداری نمک بسیار خوشمزه خواهد شد. برای جلوگیری از ترکیدن پوست سیبزمینی که با پوست داخل آش یا در فر میپزید، با چنگال از چند نقطه، سیبزمینی را سوراخ کنید. برای سرخکردن سیبزمینی، همیشه تابه بزرگی انتخاب کنید تا سیبزمینیها روی هم قرار نگیرد.
طرز تهیه سس قارچ و گوجه چگونه است؟
نیم کیلو گوجه فرنگی را خرد کنید و همراه با سبزی های معطر و یک حبه سیر، نمک و فلفل روی حرارت ۱۵دقیقه بجوشانید، سپس قارچها را ریز خرد کنید و کمی تفت دهید، در این فاصله مواد پخته شد را در صافی بریزید و با پشت قاشق آن را فشار بدهید و سس را روی قارچها بریزید تا ۵ دقیقه بجوشد.