این قسمت از توت فرنگی خطرناک است!
وی افزود: هرچه این میوه کال و ترشتر باشد طبع آن رو به خشکی میرود و کمی قابض و یبوستزا می شود. بنابراین افرادی که مبتلا به آلرژی هستند باید در مصرف توت فرنگی احتیاط کنند.
این متخصص فیزیولوژی با اشاره به اینکه هر چه توت فرنگی رسیده تر و شیرین تر باشد، سردی آن کمتر و خاصیت لینتدهندگی آن بیشتر میشود گفت: چنین وضعیتی برای افرادی که دچار یبوست هستند موثر است.
دکتر میرغضنفری ضمن اشاره به اینکه مصرف توت فرنگی برای گرم مزاجان مناسب است به سرد مزاجان توصیه کرد این میوه را همراه با مصلح آن بخورند. مصلح توت فرنگی، عسل و گرمی جات است.
به گفته وی مصرف زیاد توت فرنگی برای سرد مزاجان مناسب نیست اما خوردن شربت و مربای آن برای افرادی با این مزاج مشکلی ایجاد نمیکند. شربت و مربای توت فرنگی متعادل تر بوده و در آن، سردی میوه کاهش یافته و از این رو مصرف آن برای سردمزاجان مشکلی ایجاد نمیکند.
او گفت: توت فرنگی های ریز و مزرعه ای از انواع درشت و گلخانه ای آن مناسبترند و لازم است هنگام شست و شوی این میوه حتما کلاهک سبز توت فرنگی را جدا کنید، چون زیر این کلاهک منبع اصلی آلودگی های پنهان است.
منبع:سلامت نیوز