طرز تهیه مرصع پلوی شیرازی +مواد لازم و تزیین
امروز طرز تهیه مرصع پلو و تزیین را آموزش میدهیم. این غذا میتواند بهترین گزینه برای طبخ در مجالس رسمی باشد.ظاهر بسیار زیبا و طعم دلپذیر مرصع پلو آن را به یک غذای محبوب و مشهور ایرانی تبدیل کرده است…
مواد لازم :برای ۴ نفر
برنج ۴پیمانه |
مرغ ۱قعطه (سینه) |
کشمش ۳قاشق سوپخوری (پلویی) |
زرشک ۲قاشق سوپخوری |
خلال بادام ۲قاشق سوپخوری |
خلال پسته ۲قاشق سوپخوری |
پوست پرتقال ۳قاشق سوپخوری (خلال) |
پیاز ۲عدد |
زعفران نصف قاشق چایخوری |
شکر ۲قاشق سوپخوری |
روغن به میزان لازم |
طرزتهیه مرصع پلو:
ابتدا مرغ را با مقداری روغن و پیاز تفت میدهیم و سپس با کمی نمک و آب آبپز کرده و پس از خنک شدن ریش یش میکنیم.
در ظرفی مقداری روغن یا کره را داغ کرده و کشمش و زرشک و خلال پسته و بادام را به ترتیب در آن تفت میدهیم .
وقتی برنج دم کشید آن را در ظرف مناسب ریخته و با سلیقه با مواد طبخ شده تزیین میکنیم.
نکات لازم و مهم:
۱)اگر به جای پوست پرتقال از پوست نارنج استفاده شود بهتر است.
۲)اگر برای این غذا ته چین ماست یا مرغ بگذارید خوشمزه تر خواهد شد.
۳)سعی کنید کمی پلو زعفرانی درست کنید و برای تزیین به کار بگیرید.
۴)خلال ها را از شب قبل در آب و شکر قرار دهید تا نرم و خوشمزه شوند البته اگر آنها را در گلاب خیس کنید خوشمزه تر میشوند.