طرز تهیه پاستیل خانگی و خوشمزه + مواد لازم

0
آموزش و طرز تهیه پاستیل خانگی با پودر ژله
پاستیل یکی از خوراکی‌هایی است که تقریبا همه دخترها با دیدن آن به هیجان می آیند. بنابراین طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم. مادرها می توانند برای خوشحال کردن دخترشان این پاستیل ها را آماده کنند.
 فوت و فن آشپزی طرز تهیه پاستیل پاستیل خانگی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی
مواد لازم برای تهیه پاستیل:

شکر   ۲ فنجان
آب     یک فنجان
آب میوه یا نوشابه     یک فنجان
پودر ژلاتین      ۴ قاشق غذاخوری
اسانس یا رنگ خوراکی     به میزان لازم

طرز تهیه پاستیل:

پودر ژلاتین را با آب مخلوط کرده و به روش بن ماری، روی بخار حل کنید تا شفاف شود. شکر و آبمیوه یا نوشابه را هم روی حرارت گذاشته و بجوشانید. پس از آن اسانس و یا رنگ را اضافه کنید.
ژلاتین حل شده را به آبمیوه و شکر افزوده و به هم بزنید. مواد را در قالب های شکلات ریخته و به مدت دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود.
برای جدا کردن پاستیل ها، کمی شکر یا پودر شکر روی آنها بریزید و از قالب درآورید و در یک ظرف در دار بریزید. این پاستیل را با طعم های مختلف می‌توانید بدون نگهدارنده تهیه کنید. می توانید پاستیل ها را به دلخواه به اشکال مختلف درآورید و یک میز خوراکی زیبا برای فرزندانتان درست کنید.

فوت و فن آشپزی طرز تهیه پاستیل پاستیل خانگی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی

طرز تهیه پاستیل ماری 

مواد لازم :

کش ۱عدد
ظرف با ارتفاعی به اندازه نی ۱عدد
رنگ خوراکی ۱۵ قطره
نی قابل انعطاف به میزان دلخواه
پودرژله ۲ بسته
آب جوش ۳ قنجان
ژلاتین ۲۰ تا ۲۴ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته ۳/۴فنجان

فوت و فن آشپزی طرز تهیه پاستیل پاستیل خانگی بهترین سایت آشپزی آموزش آشپزی

طرز تهیه: 

 ۱- در ظرفی پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود.

 ۲- رنگ خوراکی و خامه فرم گرفته را به محلول (که ولرم است) اضافه کنید.

 ۳- نی‌ها را به صورت عمودی در کنار یکدیگر قرار دهید و در ظرف بگذارید. می توانید برای این که بهتر کنار هم قرار بگیرند، آن ها را با کش ببندید. هرچه قطر ظرف شما کمتر باشد، بهتر است. در واقع بهتر است کل ظرف را با نی پر کنید تا فضای خالی نداشته باشید.

 ۴- مایع ژله  را مانند شکل زیردر نی ها بریزید و بگذارید سفت شود.

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ