بیوگرافی پروفسور کمال سرابندی ،نابغه ترین فرد جهان +عکس
پروفسور «کمال سرابندی» Kamal Sarabandi متولد ۱۴ آبان ۱۳۳۵ در زابل می باشد که خانواده پدری اش در حال حاضر در شهر کرج زندگی می کنند، وی عضو شورای مشورتی ناسا ، استاد مهندسی برق و علوم کامپیوتری و مدیر آزمایشگاه پرتو افشانی دانشگاه میشیگان آمریکا و دریافت کننده جایزه هری راسل ۱۹۹۷میلادی است.
او یکی از رهبران و محققین جهان در زمینه اسباب آلات کنترل از راه دور و ماکرویو است.
سرابندی یک روش علمی و عملی در فن مهندسی مایکرویو بوجود آورده اند که ظرفیت حوزه مایکرویو رادار را چندین برابر نموده و مورد استفاده قرار گرفته که جزء پیشرفته ترین و دقیق ترین مدلهای ریاضی می باشد و نیز ایشان با استفاده ازسیستمهای جدیدتصویری رادار به تحقیق و تجسس دراطراف کره زمین و فضای سبز اقدام نموده است.پروفسور سرابندی دروس جدیدی را بجای دروس گذشته در دوره دکترا و فوق دکترا بکار گرفته است.
ایشان همچنین جایزه سال ۱۹۹۶ در زمینه مهندسی الکترونیک و علوم کامپیوتری را دریافت نموده است،علاوه براین وی به عنوان اولین استاد سال در آمریکا نیز شناخته شده است.وی تاکنون مدیر اجرایی پروژه*های تحقیقاتی بسیاری وابسته به ناسا،آزمایشگاه پیشرانه جت،آرو،بنیاد ملی علوم،سازمان پروژه های تحقیقاتی دفاعی پیشرفته و دیگر صنایع بزرگ بوده است.
ایشان دارای ۱۸ مدرک دکتراست که در سه رشته آن به عنوان برترین آن رشته ها شناخته می شوند ( ۱- علم ریاضی ۲- علم رادار ۳-علم الکترونیک)
از وی تاکنون فصول گوناگونی در کتب مختلف و بیش از ۱۷۰ مقاله در مجلات مرجع چاپ شده است،عنوان سخنران برجسته وزارت آموزش و پرورش و علوم دولت فدرال آلمان و ارائه دهنده برترین مقاله در کنفرانس علوم ارتش آمریکا، خشی دیگر از افتخارات وی میباشد.ایشان هم اکنون به عنوان ریاست گروه علوم جغرافیایی و سنجش از راه دور انجمن مهندسین برق و الکترونیک در ایالت میشیگان آمریکا و عضو هیئت داوران سازمان فضایی آمریکا NASA در علوم و فنون زمین شناسی می باشد.
با عرض سلام و خسته نباشید امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید. من افتخار می کنم که ایرانی هستم و شما دارم.
خوشبحالشون واقعن .. خدا چقد محبت کرده به ایشون که اینهمه هوش و استعداد در وجودشون قرار داده ..
وااااااای پشمااااااااام
عجب چیزی هستیا همشهری جووونم ایشالله منم تو رشته ریاضی فیزیک قبول شم
استعداد از این مغز بورپاش مینه
سلام باعث افتخارمنی همشهری خیلی خوشحال شدم خداوندشماراحفظ کند.
عباس ازسیستو
درود بر هر ایرانی دانشمند که باعث افتخار برای ملت پاک ایران هستند فرقی نمیکند امثال این دانشمند گرامی از سیستان باشد یا از جای دیگر مهم این هست که افتخار سرزمین جاوید ایران هست . دوستت داریم هموطن گرامی درپناه یزدان پاک
ای ول دمش گرم .منم خدا کنه امار حیاتی پاس شم نیوفتم
من هر چی صفحه اصلی ایشان در دانشگاه میشیگان را نگاه کردم ۱۸تا دکتری و خیلی از ادعاهای شما رو ندیدم. البته ایشان شخصیت علمی قوی هستند ولی میشه لطفا بگید ادعای ۱۸ تا دکتری و اینکه در سه رشته در دنیا اولین هستند را از کجا در اوردید. لطفا رفرنس بدید.
دقیقا
دمت گرم.باعث سربلندی ایران هستین شما.خوشحال و خوشبختم ک تو کشور نابغه پرور ایران زندگی میکنم
ای ول حال کردم
قابل توجه نویسندگان سایت لطفا اطلاعات را احصلاح کنید عکسی که بعنوان پدر پرفسور سرابندی منتشر کردید عکس دایی ایشان ویکی از بستگانشان است نه مرحوم پدرشان
لطفا منبعی رو که از اون نوشتید رو هم ذکر کنید.
التماس تفکر لطفاً
اولاً فوق لیسانس و دکتری باید در یک رشته باشند. اگر دوره دوساله فوق لیسانس رو برای ۱۸ تا دکتری حساب نکنیم و فقط ۴ سال دکتری رو مد نظر قرار بدیم میشه ۷۲سال=۱۸×۴ یعنی با یه دروغ اجر کارهای طرف رو بر باد میدید دست بردارید ازین خزعبلات
پروفسور کمال سرابندی استاد برجسته و شناخته مخابرات میدان هستند و تا بحال بیش از ۷۰۰ مقاله در ژورنال های معتبر منتشر کرده اند. ایشون قطعا یکی از افتخارات ایران هستند و بسیار کار خوبیه که دانشمندانی مثل ایشون و امثالشون رو بیشتر برای مردم معرفی کنید، ولی درج مطالب اشتباه و اغراق آمیز مثل “نابغه ترین فرد جهان” یا “۱۸ مدرک دکتری” کار درستی نیست.
ضمنا جهت اعتبار مطلب منتشر شده بهتر هست به منبع هم اشاره کنید.
همه میگن افتخار ایران. کدوم افتخار. مگه تو ایرانه؟ ما همه افتخرامونو دو دستی تقدیم آمریکا میکنیم.
با سلام ،
بنده سالیان گذشته افتخار شاگردی ایشون رو داشتم .ایشون بسیار انسان دانشمند و فرهیخته ای هستند و چند کرسی مهم دانشگاهی و پژوهشی در آمریکا دارن اما در مورد ایشون یه کم غلو شده ، ۱۸ تا مدرک دکتری ندارند و چندتاشون هم افتخاری از دانشگاههای آلمان و خود آمریکا هستند