آموزش نبات پزی و نبات ریزی در منزل +فیلم

1

قیمت دستگاه نبات پزی ، آموزش نبات پزی ، کارگاه نبات پزی ، قیمت دستگاه تولید نبات ،فروش دستگاه نبات سازی ،کارگاه تولید نبات ،قیمت دستگاه نبات سازی

ممکن است فکر کنید وقتی به آسانی  می توان نبات را از فروشگاهها خرید اصلا به چه د لیل  باید زحمت  تهیه  کردن نبات را در منزل به خودتان بدهید؟ ولی واقعا به نظر شما هم تجربه خوبی خواهد بود و می تواند مشغولیت  خوبی برای بچه ها هم باشد؛بعلاوه این ها قادرند نبات تان را به هر رنگ و مزه ای که خوشتان می آید درآورید.

اگر مایلید یاد بگیرید با ما باشید.

قیمت دستگاه نبات پزی فوت و فن آشپزی آموزش نبات پزی آشپزی ساده سریع و آسان

مواد لازم

آب : ۱ پیمانه
شکر : ۳ پیمانه
رنگ خوراکی و طعم دهنده : دلخواه

ابتدا آب را داخل یک قابلمه به جوش بیاورید.

تکه ای نخ را در وسط یک مداد یا چوب، دور آن بپیچید. طول نخ باید به اندازه ای باشد که بعد از گره زدن آن روی مداد و قرار دادن آن روی دهانه لیوان، تقریبا به ته لیوان برسد. به انتهای نخ، یک گیره فلزی گره بزنید.

نخ را خیس کنید و آن را به شکر آغشته کنید.

مداد را روی لیوان قرار داده به طوری که گیره فلزی با ته لیوان برخورد نداشته باشد.

وقتی آب جوش آمد، آن را از روی حرارت بردارید.

در هر مرحله، نصف فنجان شکر داخل آب بریزید و هم بزنید تا جایی که همه شکرها را داخل آن ریخته باشید و دیگر آب اشباع شود و شکر ته قابلمه جمع شود.

طعم دهنده و رنگ را می توانید در این مرحله اضافه کنید.

محلول شربت شیرین را داخل لیوان بریزید تا حدی که تقریبا ۲.۵ سانت از بالای لیوان خالی باشد.

مداد را روی لیوان قرار داده و گیره فزی داخل محلول باشد. حواستان باشد که نخ به ته لیوان و یا کناره های آن نچسبد.

لیوان را در فضایی قرار دهید که تکان نخورد. پس از یک یا دو روز، می بینید که کریستال هایی شروع به شکل گرفتن کرده اند.

بگذارید نخ داخل لیوان بماند تا بلور نبات بزرگتر شود. پس از یک هفته اندازه نبات به اندازه دلخواه تان رسیده است و دیگر نبات بزرگتر از آن نخواهد شد.

نخ را از محلول درآورید و بگذارید خشک شود.

پس از خشک شدن نخ، بگذارید نبات شکل خودش را کامل بگیرد.

نکات و هشدارها

بهتر است از نخ پنبه ای استفاده کنید و نه نخ نایلونی.

فیلم آموزش نبات پزی و نحوه درست کردن نبات در خانه

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1 نظر
  1. ناشناس می گوید

    با سلام و احترام ببخشید در صورت امکان طرز تهیه موارد زیر را در سایت عالیتون داشته باشید: پفیلا-گندم بو داده- شیره انگور- باسلوق که گردو را به بند میکشند و از شیره طبیعی انگور درست میکنند-انجیر خشک-سرکه انگور با تشکر فراوان